34ο ΡΑΛΛΥ ΦΘΙΩΤΙΔΟΣ | ΜΑΤΑΙΩΣΗ


Η ΑΛΑΛ βρέθηκε στη δυσάρεστη θέση μετά από διεξοδική επεξεργασία όλων των δεδομένων να ανακοινώσει τη ΜΑΤΑΙΩΣΗ του 2ου γύρου του Πανελλήνιου Πρωταθλήματος Ράλλυ, – «34ο ΡΑΛΛΥ ΦΘΙΩΤΙΔΟΣ», το οποίο ήταν προγραμματισμένο να διεξαχθεί το Σαββατοκύριακο 6-7 Μαϊου από το Σωματείο.

Είναι η πρώτη φορά στα 47 χρόνια ζωής του Σωματείου ΑΛΑΛ που λαμβάνεται τέτοια απόφαση. Όμως, ο εξαιρετικά χαμηλός αριθμός συμμετοχών για αγώνα του Πανελληνίου Πρωταθλήματος Ράλλυ, εξωθεί την λέσχη σε αυτή την απόφαση.

Πρωταρχικός και μόνος σκοπός της ΑΛΑΛ όμως, είναι η προστασία του θεσμού, των αθλητών – αγωνιζομένων, όλων των χορηγών τόσο της ΑΛΑΛ, όσο και των αθλητών.

Κλείνοντας η λέσχη ευχαριστεί θερμά, τους αθλητές που δήλωσαν συμμετοχή, όλους τους χορηγούς για την εμπιστοσύνη τους, τους φορείς συνδιοργανωτές (Περιφερειακή Ενότητα Φθιώτιδος, Δήμος Λαμιέων, Επιμελητήριο Φθιώτιδος), αλλά και βέβαια την Ελληνική Αστυνομία – Πυροσβεστική Υπηρεσία Λαμίας – ΕΚΑΒ Λαμίας που για ακόμη μια φορά ήταν δίπλα σε αυτήν υποστηρίζοντας την προετοιμασία ενός εξαιρετικού γεγονότος για το μηχανοκίνητο αθλητισμό.

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s