4η Ανάβαση Ζακύνθου: Συμμετοχές


Η συνέχεια για το Κύπελλο Αναβάσεων Νοτίου Ελλάδος θα δοθεί στις 6-7 Μαΐου στην Ζάκυνθο, όπου θα διεξαχθεί η 4η εκδοχή της ομώνυμης Ανάβασης με τη συμμετοχή 24 οδηγών.

Η 4η Ανάβαση Ζακύνθου αποτελεί τον 2ο γύρο του Κυπέλλου Αναβάσεων Νοτίου Ελλάδος και διοργανώνεται από το  Αθλητικό Σωματείο “Αυτοκινητιστική Λέσχη Ζακύνθου”, έχοντας φυσικά την έγκριση της ΟΜΑΕ-ΕΠΑ. Ο αγώνας θα διεξαχθεί σε διαδρομή μήκους 2,7 χιλιομέτρων που αποτελεί τμήμα της Εθνικής Οδού Κατασταρίου-Βολιμών.

Όσον αφορά στους 24 συμμετέχοντες, αυτοί προέρχονται κατά κύριο λόγο από την Formula Saloon, που εφοδιάζει τον αγώνα με 15 αυτοκίνητα, γεγονός που εγγυάται το θέαμα για όσους αποφασίσουν να βρεθούν στο βουνό για να θαυμάσουν τις προσπάθειες των οδηγών. Από εκεί και έπειτα, στο πλαίσιο της Κατηγορίας Ε θα λάβουν μέρος 6 οδηγοί, ενώ η Κατηγορία Ν διαθέτει 3 ακόμη συμμετοχές.

Συμμετοχές

Το αγωνιστικό πρόγραμμα περιλαμβάνει τις Χρονομετρημένες Δοκιμές, το Σάββατο 6 Μαΐου, ενώ ο αγώνας θα διεξαχθεί την επόμενη ημέρα, Κυριακή 7 Μαΐου.

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s