Ε.Λ.Κ.Α.: 5ο Μεσογειακό Ράλλυ | Αποτελέσματα


Άλλο ένα “Μεσογειακό” έφτασε στο τέλος του την προηγούμενη Κυριακή, και, τώρα που ξαναμπήκαμε στους ρυθμούς μας, θέλουμε να ευχαριστήσουμε από καρδιάς όλους όσους το πρωί της 30ης Απριλίου βρέθηκαν στην γραμμή εκκίνησης με τα υπέροχα αυτοκίνητά τους, στην Κηφισιά.

Φέτος, κάναμε το μεγαλύτερο από όλα τα “Μεσογειακά” και για να έχουμε όσο τον δυνατόν λιγότερα “χαμένα” πληρώματα, σχεδιάσαμε από την αρχή το roadbook, βάζοντας στα σημάδια πλοήγησης πραγματικές φωτογραφίες από το δρόμο, κάτι που φαίνεται να εκτίμησαν οι συμμετέχοντές μας, είτε επρόκειτο για “παλαιούς” είτε για πρωτάρηδες.

Έτσι, γύρω στις 10 το πρωί, αφού τα πληρώματα μας έλαβαν τα “δωράκια” τους από το SWEET HABIT (που οι γυναίκες της παρέας εκτίμησαν δεόντως κατά γενική ομολογία), τα 33 αυτοκίνητα ξεκίνησαν για την απαιτητική διαδρομή των σχεδόν 135 χιλιομέτρων και τεσσάρων συνεχόμενων Ε.Δ.Α., στις οποίες ο χρόνος μετράει αντίστροφα από το GO και οι ποινές “ακολουθούν” από το πρώτο ως το τελευταίο ΣΕΧ.

Γύρω στη 1.30, έκανε την εμφάνισή του ο πρώτος του αγώνα στον τερματισμό και η καθιερωμένη δεξίωση και απονομή φέτος είχε οργανωθεί ως Beach Party, στο Trolley Cafe Bar, μιας και τα προγνωστικά έδιναν 27 με 28 βαθμούς Κελσίου.

Η εξέδρα στην άμμο, καθώς και τα τραπέζια με τις ξαπλώστρες και το μικρό barbeque, είχαν στηθεί έτσι ώστε η πρώτη Καλοκαιρινή νότα για φέτος να έχει την δική μας υπογραφή. Βέβαια ο “στρατηγός άνεμος” είχε άλλα σχέδια για εμάς και ένα επίμονο αεράκι μαζί με μερικά σύννεφα που έρχονταν και έφευγαν κατά διαστήματα, δεν βοήθησαν τα σχέδιά μας για την πιο καλοκαιρινή απονομή που έγινε ποτέ. Ακόμα και έτσι όμως, τα πληρώματα ξεκουράστηκαν, αποφορτίστηκαν και απόλαυσαν την όμορφη ατμόσφαιρα και τα κεράσματα που είχαμε ετοιμάσει για αυτούς.

Εμείς θέλουμε να ευχαριστήσουμε θερμά τα διοικητικά συμβούλια των φίλων λεσχών ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΛΕΣΧΗ ΦΙΛΩΝ FIAT 500 & ΣΥΝΑΦΗ, καθώς και της OR.C.A. για την πολύτιμη στήριξη και παρουσία τους και να κάνουμε μία ειδική μνεία στα 2 πληρώματα που μας ήρθαν από Θήβα και Κόρινθο με τα πανέμορφα οχήματά τους, καθώς και στον κύριο Βερτόπουλο, που συνδράμει τη φλόγα “σύλλογος γονιών παιδιών με νεοπλασματική ασθένεια” (floga.οrg.gr), που ανταποκρίθηκε στο κάλεσμά μας για να στηρίξουμε και εμείς όπως μπορούμε το πολύ σημαντικό έργο που επιτελούν.

Ραντεβού σε μία από τις επόμενές μας εκδηλώσεις…

Εκ μέρους του Δ.Σ. της Ε.Λ.Κ.Α.

 

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s