23ο Ράλλυ Σπριντ Φίλιππος | 20 πληρώματα στο “Κουστοχώρι”


Το Περιφερειακό Κύπελλο Ασφάλτινων Ράλλυ Βορείου Ελλάδος θα ξεκινήσει στις 13-14 Μαΐου από τη Βέροια, όπου θα διεξαχθεί το 23ο Ράλλυ Σπριντ Φίλιππος, με 20 πληρώματα να συμμετέχουν στον αγώνα της Βέροιας.

Ο αγώνας που διοργανώνεται από το Αθλητικό Σωματείο “Λέσχη Αυτοκινήτου Βέροιας” (Λ.Α.Β.), περιλαμβάνει 3 περάσματα από την Ειδική Διαδρομή “Κουστοχώρι”, που έχει μήκος 14,1 χιλιόμετρα, διαμορφώνοντας έναν αγώνα συνολικού  μήκους 42,3 αγωνιστικών χιλιομέτρων. Όσον αφορά στη σχεδίαση, σημειώνεται πως η απλή διαδρομή μεταξύ του Τερματισμού και της Αφετηρίας της διαδρομής είναι μόλις 3 χιλιόμετρα, γεγονός που διευκολύνει το έργο οργανωτών, συμμετεχόντων και θεατών.

Αναφορικά με τις συμμετοχές, το ενδιαφέρον θα είναι μεγάλο σε όλες τις Κατηγορίες. Οι Κατηγορίες C1 και C2, από τις οποίες προκύπτει συνήθως το πλήρωμα που επικρατεί, διαθέτουν 3 υψηλού επιπέδου συμμετοχές. Με μεγάλο ενδιαφέρον όμως αναμένεται και η μάχη της Κατηγορίας F2, στο πλαίσιο της οποίας θα αγωνιστούν 17 πληρώματα με στόχο το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα. Ανάμεσα στους συμμετέχοντες της F2, 10 πληρώματα θα λάβουν μέρος στην Κατηγορία C3, ενώ η Κατηγορία C5 έχει προσελκύσει 7 ακόμη συνδυασμούς.

Οι μάχες τόσο στη Γενική όσο και στην F2 είναι εξασφαλισμένες και το θέαμα, είναι βέβαιο πως θα αποζημιώσει τους θεατές που θα βρεθούν στην Ειδική Διαδρομή “Κουστοχώρι” για να απολαύσουν αγωνιστικά περάσματα.

Πρόγραμμα
Roadbook
Χάρτης
Ωράριο

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s