8th Nafplio -Moreas Historic Rally | Η πλοήγηση και το “Αραχναίο” έφεραν ανακατατάξεις!


O Ac3 (Argolis Classic Car Club) διοργάνωσε σε συνεργασία με την ΦΙΛ.Π.Α και την υποστήριξη της Ε.Ο.  ΦΙΛ.Π.Α. με επίκεντρο την Αργολίδα, το 8th Nafplio–Moreas Historic Rally το Σάββατο 6 και την Κυριακή 7 Μαΐου 2017.

Ήταν η 2η εκδήλωση ακριβείας ιστορικών οχημάτων του Πανελληνίου Πρωταθλήματος  Regularity της Ε.Ο ΦΙΛ.Π.Α., που  προσμετρά στο AC3- Argolis Historic Trophy καθώς και στο Classic Mini Trophy του CLASSIC MINI CLUB. Ο στόχος της Οργανωτικής Επιτροπής ήταν η σχεδίαση να έχει αρκετή πλοήγηση, που είναι βασική αρχή του regularity, αλλά και το ότι όλα μπορούν να κριθούν στην τελευταία χρονομέτρηση.

Στην εκκίνηση στον Ισθμό της Κορίνθου αρκετοί φίλοι ευχήθηκαν “καλή επιτυχία” και στις 11:00, κάτω από την αψίδα, ξεκίνησε το 1ο πλήρωμα συγκεντρώνοντας τα βλέμματα επισκεπτών και τουριστών. Τα πληρώματα το μεσημέρι έφτασαν στην Στυμφαλία για ανασυγκρότηση, ξεκούραση, γεύμα. Η επανεκκίνηση οδήγησε τους συμμετέχοντες στον τερματισμό του 1ου σκέλους στην προβλήτα του λιμανιού του Ναυπλίου, όπου ανάμεσα σε φωτογραφίσεις και ανταλλαγή εντυπώσεων  άρχισε η μελέτη των αποτελεσμάτων που έδιναν την κατάταξη της  1ης ημέρας.

1. Μουστάκας Σ. – Μουστάκας Ν.
2. Γεωργακόπουλος Γ.-Τσιτσιλώνης Κ.
3. Παλαβίδης Μ.-Παλαβίδη Μ.

Ακολούθησαν με μικρή διαφορά 2 πληρώματα, έτοιμα να εκμεταλλευτούν τυχόν λάθος των πρώτων την επόμενη ημέρα. Το βράδυ του Σαββάτου, πληρώματα και οργάνωση μαζί, σε μεγάλες παρέες, δείπνησαν σε ταβέρνες, με κουβεντούλα και περιγραφές για τις περιπέτειες τους!

To πρωί της Κυριακής, στην εκκίνηση στην προβλήτα του λιμανιού, κάτοικοι και επισκέπτες “περικύκλωσαν” τα όμορφα κλασσικά οχήματα, που έγιναν αντικείμενο θαυμασμού και φωτογράφισης τόσο στατικά, όσο και εν κινήσει. Ο έντονος συναγωνισμός και η Ειδική “Αραχναίο”, διατήρησαν μέχρι το τέλος το ενδιαφέρον και έφεραν ανακατατάξεις στην κορυφή.

Οι τελικοί   3 πρώτοι νικητές της Γενικής Κατάταξης είναι:

1. Mουστάκας Σ. – Μουστάκας Ν.
2. Παλαβίδης  Μ.-Παλαβίδη Μ.
3.Γιαννούλης Μ-Ηλιοπούλου Ε.

Οι 3 πρώτοι της κατηγορίας touring είναι:

1. Ξυνογαλάς Ι- Ζώγα Κλειώ
2. Χαρμάνης Θ.-Τσαούλα Ν
3.Νομικός Δ.- Γιαννούλη Ν.

Oι αποσπασματικές δηλώσεις ακόμα και πληρωμάτων που δεν διακρίθηκαν όπως καταγράφονται παρακάτω, δίνουν την τελική εντύπωση και εικόνα μιας ακόμα αγωνιστικής εκδήλωσης της λέσχης που διοργανώνει από χόμπυ, για τα μέλη και τους φίλους που την στηρίζουν.

-Η πλοήγηση για δυνατούς λύτες και για εμάς μάθημα.

-Ένας από τους πιο απαιτητικούς αλλά και ευχάριστους αγώνες που έχουμε συμμετάσχει τα τελευταία χρόνια. Η ΕΔΑ του Αραχναίου ήταν μοιραία για πολλά από τα πληρώματα και σίγουρα θα τους μείνει αξέχαστη…

-Περάσαμε όμορφα με παλιούς και νέους φίλους. Καλό ράλλυ και άψογη φιλοξενία από τα παιδιά  του AC3.

-Συγχαρητήρια και από εμάς στους νικητές αυτού του πολύ δύσκολου αγώνα υπόδειγμα που έστησε η  super φιλόξενη και άξια ομάδα του AC3.

-Πολύ καλά στημένος ο αγώνας  με πολλές δυσκολίες για τους συνοδηγούς .

-Μας άρεσαν: σχεδίαση αγώνα, με έμφαση στην πλοήγηση, πολύ σωστές ΜΩΤ, άριστο roadbook, γρήγορα αποτελέσματα, εξαιρετικό κλίμα ανάμεσα σε παλιούς και νέους φίλους.

-Ειλικρινά ευχαριστηθήκαμε τον αγών με το παραπάνω, όπως άλλωστε ήταν και αναμενόμενο.

Η έκδοση των αποτελεσμάτων ήταν άμεση καθ΄ όλη την διάρκεια της εκδήλωσης και αναλυτικά αναρτήθηκαν από την sportstiming.

Η λέσχη ευχαριστεί θερμά για την ηθική και έμπρακτη στήριξη με συμμετοχές, την Ε.Ο. ΦΙΛ.Π.Α. τις Λέσχες ΦΙΛΠΑ, ΣΙΣΑ, ClassicMini Club, που συμμετείχαν με επικεφαλής τους Προέδρους τους και  μέλη, καθώς και τους δικούς της μέλη και φίλους, οι οποίοι τίμησαν με την συμμετοχή τους και στήριξαν την εκδήλωση.

 

φωτογραφίες: actionstudio.gr

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s