Συμμετοχές – Πρωταθλήματος Drift στην Θεσσαλονίκη – 21 Μαΐου


Ένα αγώνα με πολλές συγκινήσεις αναμένεται να δούμε την Κυριακή 21 Μαΐου στο Ρύσιο σύμφωνα με τις συμμετοχές. Το παρών στην πίστα “DrivePark” στο Νέο Ρύσιο θα δώσουν οι διεκδικητές του Πρωταθλήματος DRIFT. Ο αγώνας συγκέντρωσε 23 συμμετοχές που θα δούμε πιο αναλυτικά.

 

Ο Λεοντής συμμετέχει με το γνωστό Nissan 200SX και προηγείται στη βαθμολογία με 48 βαθμούς. Τον ακολουθεί ο Χατζαράς με 38 βαθμούς που ανεβαίνει για πρώτη φορά στο Βορρά με το νέο και εντυπωσιακό BMW E36 M3 έχοντας νικήσει στον προηγούμενο αγώνα. Πιο πίσω ακολουθεί ο Τσέλος (Mazda RX8) με 33 βαθμούς και ο Χρυσανθόπουλος (BMW E36 M3) με 23 βαθμούς.

 

19 drift kartodromo 24 Ioylioy 2016

Από την πρωτεύουσα ανεβαίνουν και οι Κωνσταντάρας (Toyota Corolla AE86) και Ξύστρας (BMW E30) με σκοπό την αναμέτρηση στην πιο γνωστή πίστα της Θεσσαλονίκης.
Θα τους υποδεχθούν οι τοπικοί Τσιλιμπόνης (BMW E30 V8), Παπαντωνίου (Nissan 200SX S13), Τσαντεκίδης (BMW E30 M3) και ο Πούλιος με το νέο BMW E46 που ετοίμασε.

Το.. πάρτι του Βορρά δε θα χάσουν οι Τάτσης (Toyota Supra) και Καντερής (Toyota Corolla AE86), Σαΐτας (BMW E30) και Φουντουκίδης (BMW E30).

 

Στην κατηγορία Street Legal θα δούμε 9 συμμετοχές. Οι Εγγλεζόπουλος (BMW M3) και Κοντελές (BMW E30) που πρωταγωνιστούν στο αντίστοιχο Πανελλήνιο Κύπελλο ανεβαίνουν για να έχουν μια ακόμα μάχη τους με τους Μανή (BMW E36 M3), Φίστα (Nissan 350Z) και Χατζηλαζαρίδη (BMW E30 V8).  Ο αγώνας πλαισιώνεται από αρκετούς νέους οδηγούς που έρχονται για την εμπειρία και τη διάκριση σε ένα Πανελλήνιο αγώνα και είναι οι Χατζηκυριάκος (BMW E30), Κυρμιζής (BMW E36), Καρασαββίδης (Toyota Starlet) και Βλάχος (BMW E36).

10 drift kartodromo 24 Ioylioy 2016

Το πρόγραμμα του αγώνα ξεκινά με τον διοικητικό και τεχνικό έλεγχο στις 09:00 ενώ στη συνέχεια η πίστα θα είναι διαθέσιμη για ελεύθερα περάσματα. Στις 12:00 θα ξεκινήσουν τα μονά βαθμολογημένα και τέλος τα διπλά περάσματα θα ξεκινήσουν στις 16:30.

Συμμετοχές 4ο DRIFT ΣΜΑΚ.png

Χορηγοί του αγώνα είναι: SAHARA Resort, PASTAZI Beach Bar, DADA Night Club, ΚΕΝΤΕΠΟΖΙΔΗΣ Τεχνική, INTERAMERICAN, ΙΚΤΕΟ EXPRESS, ΧΛΙΑΠΑΣ EcoFuels, IKTEO ΑΥΤΟΔΙΑΓΝΩΣΗ, DIVINO ESPRESSO, BIZZARE STICKERS. Χορηγοί του Πρωταθλήματος DRIFT είναι η RED BULL, η BOULEKOS DYNAMIC και η RACING STAR που αθλοθετεί δώρα στους νικητές της κατηγορίας Street Legal.

 

Το εισιτήριο εισόδου είναι 10€ με δωρεάν είσοδο για παιδιά εώς 12 ετών. Οι θεατές συμμετέχουν σε κλήρωση στο τέλος του αγώνα με τον αριθμό εισιτηρίου, για 2 συσκευές Sprint Booster προσφορά της BOULEKOS DYNAMIC. Κληρώσεις στους θεατές θα κάνει και η RED BULL.

drift_2017_poster_fweb

Όλα δείχνουν ότι την Κυριακή 21/05 θα ζήσουμε ένα πολύ δυνατό αγώνα με σύμμαχο τον καιρό που αναμένεται αίθριος. Όσοι δεν το ζήσουν από κοντά θα έχουν την ευκαιρία να το παρακολουθήσουν μέσω Internet από τη ζωντανή μετάδοση του SPORTALTV.gr

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s