Σήμερα οι ολοκληρώθηκαν οι πρώτες αναγνωρίσεις


Οι βροχοπτώσεις των τελευταίων ημερών οδήγησαν την Οργανωτική Επιτροπή του αγώνα στην τροποποίηση του προγράμματος αναγνωρίσεων, με αποτέλεσμα τα πληρώματα σήμερα (πρώτη ημέρα) να κάνουν δοκιμές στην κατατακτήρια ειδική της Λαμίας, αλλά και στις ε.δ. Seajets Γραβιά και Άμφισσα. Οι ειδικές διαδρομές σύμφωνα με τους οδηγούς είναι σε εξαιρετική κατάσταση. Ακολουθούν δηλώσεις μετά το πέρας της διαδικασίας.

 

Nasser Al-Attiyah: «Οι ε.δ. είναι σε καλή κατάσταση. Έχουμε δει μόλις δύο, αφού τις άλλες τις προετοιμάζουν. Οι σημερινές ήταν πολύ καλές και θα έλεγα ότι δε θυμίζουν το Ακρόπολις που ήξερα. Δεν είναι τόσο σκληρές όσο κατά το παρελθόν. Παρόλα αυτά είμαι σίγουρος ότι ο αγώνας θα είναι όσο σκληρός περιμένουμε».

Kajetan Kajetanowicz: «Οι ε.δ. είναι πιο μαλακές από πέρυσι και σε καλύτερη κατάσταση. Αυτό μου προκάλεσε εντύπωση. Υπάρχουν κάποια κομμάτια με μερικές πέτρες, οπότε ίσως η σειρά εκκίνησης να είναι πιο σημαντική φέτος».

Murat Bostanci: «Οι δρόμοι είναι σε αρκετά καλή κατάσταση, στεγνές και ίσως λίγο σκληρές. Θα υπάρχουν αρκετές πέτρες. Αύριο θα είναι δύσκολο το πρόγραμμα, αφού θα έχουμε να κάνουμε πολλές ε.δ.. Μπορεί φέτος να συμμετέχουμε με αυτοκίνητο προδιαγραφών R5, αλλά ο αγώνας παραμένει σκληρός».

Albert Von Thurn Und Taxis: «Θα έλεγα πως οι ε.δ. είναι σκληρές, αλλά είναι ωραίες και ενδιαφέρουσες. Η πρώτη (Seajets Γραβιά) έχει πολλές στροφές, ενώ η δεύτερη (Άμφισσα) είναι αρκετά γρήγορη. Θα έχει ενδιαφέρον να τις δούμε και να αποκτήσουμε εμπειρία».

Γιώργος Φιλιππίδης: «Οι ειδικές είναι πολύ καλές. Η Άμφισσα είναι σε πολύ καλή κατάσταση και δε διαπίστωσα κάποιο πρόβλημα».

Αλέξανδρος Τσουλόφτας: «Η πρώτη ε.δ. είναι αρκετά τεχνική και η δεύτερη γρήγορη. Βέβαια, φέτος θα υπάρχουν πολλά αυτοκίνητα προδιαγραφών R5 και ο ανταγωνισμός θα είναι μεγάλος, αλλά αυτό θα είναι πρόκληση για εμάς και ενδιαφέρον για τους θεατές».

Σωκράτης Τσολακίδης: «Πάρα πολύ καλές οι ε.δ., σε εξαιρετική κατάσταση. Αξίζουν συγχαρητήρια στην οργάνωση για τη δουλειά που έκανε. Οι Καρούτες (Άμφισσα) δε χαλάνε, παρόλο που έχει βρέξει αρκετά το τελευταίο διάστημα. Στη Γραβιά, στο πρώτο ανηφορικό κομμάτι η σειρά εκκίνησης θα παίξει το ρόλο της, ενώ στο κατηφορικό όχι. Στην Άμφισσα, επειδή η επιφάνεια είναι σκληρή, δε θα έχει τόσο μεγάλη σημασία».

Θέμης Χαλκιάς: «Η Γραβιά και οι Καρούτες είναι καταπληκτικές. Απλά, στις Καρούτες επειδή έβρεξε έχουν βγει κάποιες πέτρες στην επιφάνεια».

Γιάννης Αναγνωστάκος: «Η Άμφισσα θεωρώ ότι έχει χαλάσει αρκετά. Λόγω της βροχής έχει καθαρίσει το χώμα και έχουν βγει πέτρες στην επιφάνεια, αλλά είναι η κλασική Άμφισσα, γρήγορη και ωραία όπως την ξέρουμε. Η Γραβιά μου έκανε πολύ καλή εντύπωση. Έχει γίνει τρομερή δουλειά. Δεν υπάρχει ίχνος λάσπης και από εκεί και πέρα το κατηφορικό κομμάτι είναι το γνωστό γρήγορο Δροσοχώρι».

 

Στα χρώματα της SEAJETS ο Bruno Magalhaes


Ανάμεσα στα αυτοκίνητα της κορυφαίας κατηγορίας του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος Ράλλυ που την Παρασκευή στις 18:30 θα πάρουν εκκίνηση για το SEAJETS Ράλλυ Ακρόπολις 2017, αναμενόμενα το ενδιαφέρον αναμένεται να τραβήξει και το Skoda Fabia R5 του Bruno Magalhaes.

Το αυτοκίνητο του Πορτογάλου πρωτοπόρου στη βαθμολογία του Πρωταθλήματος, θα εμφανιστεί στη ράμπα της εκκίνησης βαμένο στα χρώματα της SEAJETS, ονομαστικού χορηγού του αγώνα. Πρόκειται για μία χορηγία στο πλαίσιο συνεργασίας της SEAJETS με την Πορτογαλική Κυβέρνηση, καθώς από αυτήν τη χρονιά η ελληνική εταιρεία ταχυπλόων θα εξυπηρετεί με δύο σκάφη, τις Νήσους Αζόρες στον Ατλαντικό.

Η κίνηση της SEAJETS, που βρίσκεται πάντα δίπλα στον μηχανοκίνητο αθλητισμό, έρχεται να προστεθεί σε μία σειρά χορηγιών σε Έλληνες και ξένους αθλητές, οι οποίοι ξεχωρίζουν για το ήθος και το πάθος τους για την ταχύτητα.


Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s