18η Δεξιοτεχνία Πτολεμαΐδας | Η μάχη για τους βαθμούς


Στις 25 Ιουνίου θα διεξαχθεί από την Αυτοκινητιστική Λέσχη Πτολεμαΐδας η 18η Δεξιοτεχνία Αυτοκινήτων, η οποία προσμετρά στο ιδιαίτερα ανταγωνιστικό Κύπελλο Δεξιοτεχνιών Βορείου Ελλάδος, και αποτελεί τον 5ο γύρο του θεσμού. Με δεδομένη την προσέλευση του κόσμου, τον καλό καιρό και τις πολλές συμμετοχές το μόνο που μένει είναι η αδυσώπητη μάχη με το χρονόμετρο, η οποία θα δώσει το απαραίτητο θέαμα και στις τρεις κατηγορίες.

Στην κατηγορία Β ο Οικονομίδης Κώστας με Fiat Punto οδηγεί την κούρσα με 60 βαθμούς στους τρεις από τους τέσσερις τρεις αγώνες, αφού δεν αγωνίστηκε στον 4ο  γύρο του Κυπέλλου, με αποτέλεσμα να πλησιάσει επικίνδυνα ο Νταρίβας Δημήτρης με Fiat Punto GT και 50 βαθμούς. Οι Κουνατιάδης Δημήτρης και Καβατσικλής Θεόδωρος αμφότεροι με Opel Kadett δηλώνουν έτοιμοι να διεκδικήσουν την πολυπόθητη δεύτερη θέση έχοντας  34 και 31 βαθμούς αντίστοιχα. Οι Πενέτης Μαρίνος με Ford Escort και 28 βαθμούς, Αγραφιώτης Γιάννης με Mazda 2 και 26 βαθμούς, Αμπατζίδου Αντωνία με BMW Z3 και 21 βαθμούς και Βασιλειάδου Αναστασία με Toyota Corolla και 18 βαθμούς μπορούν να απειλήσουν διεκδικώντας ακόμα και την τρίτη overall θέση της κατηγορίας τους.

Στην κατηγορία Γ, αυτή που προσφέρει θέαμα και ξεσηκώνει τα πλήθη, η βαθμολογική κατάταξη μετά και τον 4ο γύρο δείχνει δώδεκα αθλητές, οι οποίοι μπορούν να διεκδικήσουν με άνεση μια από τις τρεις πρώτες θέσεις της γενικής βαθμολογίας. Εκτός των Προδρομίδη Απόστολο με 58 βαθμούς και Μαυροκέφαλο Σάββα με 40 βαθμούς αμφότεροι με Opel Manta, Καρυπίδη Θεόκλητο και Τσολακίδη Θεόδωρο με 34 βαθμούς αμφότεροι με Opel Ascona, Κεφάλα Θωμά με BMW E30 και 31 βαθμούς και Κοηνάκη Αντώνη με Opel Manta και 21 βαθμούς, ισοβαθμούν έξι αθλητές με 15 βαθμούς.

Αυτή η μικρή ανάλυση της γενικής βαθμολογίας μετά και τον 4ο γύρο του Κυπέλλου Δεξιοτεχνιών Βορείου Ελλάδος, αποτυπώνει με σαφήνεια τις προθέσεις των αθλητών που συμμετέχουν σε αυτό, οπότε το ραντεβού την Κυριακή στις 11 π.μ. στον χώρο της εμποροπανήγυρης στην Πτολεμαΐδα, είναι  αδιαπραγμάτευτο.

φωτογραφίες: gpimages

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s