Σ.Ι.Σ.Α.: 24ος Γύρος Αττικής | Αποτελέσματα


Το Σάββατο 10 Ιουνίου διεξήχθη για 24η συνεχόμενη χρονιά o «Γύρος Αττικής», ένα από τα παραδοσιακότερα ράλλυ του ΣΙΣΑ, που προσμετρά και στο πρωτάθλημα της Ε.Ο. ΦΙΛΠΑ.

Στις 15:00 πήραν εκκίνηση με διάθεση καλοκαιρινή, 70 πληρώματα από το Ακρογυάλι της Νέας Περάμου για την απαιτητική διαδρομή των 150 περίπου χιλιομέτρων που διερχόταν από παραθαλάσσιες & ορεινές τοποθεσίες της Δυτικής Αττικής. Για αυτούς που επιθυμούσαν πιο χαλαρούς ρυθμούς με λιγότερες ειδικές διαδρομές, υπήρχε και η νεοσύστατη κατηγορία «Trophy Tour».

Τα πληρώματα, αφού πρώτα εκτέλεσαν, την αγαπημένη για πολλούς, ειδική διαδρομή του Αγ. Ιωάννη, κατευθύνθηκαν προς την παραλία της Ψάθας, όπου και παρέμειναν στο Café «Il Desto» για ανασυγκρότηση. Στις 17:30 επανεκκίνησαν για το 2ο σκέλος και ακολούθησαν οι απαιτητικές ειδικές διαδρομές Ψάθα, Πάνακτος και Μελετάκι. Τελικά στο φιλόξενο εξοχικό κέντρο «Riviera», τερμάτισαν 64 πληρώματα, όπου με τη συνοδεία γευστικών εδεσμάτων, ακολούθησε η έκδοση των αποτελεσμάτων και η απονομή των επάθλων.

Γενική κατάταξη
Κατηγορίες

Ακριβέστεροι όλων με 1 μόνο ΒΠ υπήρξαν οι ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΤΡΙΚΑΡΔΟΣ – ΧΡΗΣΤΟΣ ΧΑΤΖΗΣ με PORSCHE 944. Δεύτεροι τερμάτισαν οι ΓΙΩΡΓΟΣ ΓΕΩΡΓΑΚΟΠΟΥΛΟΣ – ΚΩΝ/ΝΟΣ ΤΣΙΤΣΙΛΩΝΗΣ με MORRIS MINI. Την τριάδα της γενικής ολοκλήρωσαν οι ΧΑΡΗΣ ΛΑΜΑΡΗΣ – ΚΟΤΖΙΑΣ ΑΛΕΚΟΣ με BRITISH LEYLAND MINI.

Ο ΣΙΣΑ ευχαριστεί θερμά τα μέλη & τους φίλους του, που τον στηρίζουν σε κάθε εκδήλωση, τις λέσχες που συμμετείχαν, τους χορηγούς επικοινωνίας για την προβολή της εκδήλωσης, καθώς και τους ακούραστους κριτές-χρονομέτρες που συντέλεσαν στην επιτυχημένη διεξαγωγή της εκδήλωσης.

Επόμενο ραντεβού, με τον Σ.Ι.Σ.Α., στο επετειακό 20ο 24 Ωρες Ελλάδα!

Advertisements

One comment on “Σ.Ι.Σ.Α.: 24ος Γύρος Αττικής | Αποτελέσματα

  1. Pingback: Πρωτάθλημα Σ.Ι.Σ.Α. 2017… μία απολύτως επιτυχημένη χρονιά! | time2Rally.gr - Νέα Μηχανοκίνητου Αθλητισμού | Μotorsports Νews

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s