Ανάβαση Πλατάνι “Πιτίτσα” – Ποιοι θα είναι οι οδηγοί που θα τρέξουν!


Με τον Ηλιόπουλο Μάριο, τον Λεωνίδα Κύρκο, τον Κεγαχιά Γιώργο, τον Λιώρη Σάκη, τον Βοργιά Σπύρο, τον Μπάτζανο Βασίλη, τον Σταφυλοπάτη Αντώνη, τον Φωτεινέλη Γιάννη, τον Ρέκκα Βασίλη, τον Τασούλα Κωνσταντίνο  να είναι κάποιοι μόνο από τους 67 οδηγούς που θα αγωνιστούν αυτό το Σαββατοκύριακο στην Ανάβαση της Πάτρας. Ο ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΙΣΤΙΚΟΣ ΟΜΙΛΟΣ ΠΑΤΡΩΝ διοργανώνει την Ανάβαση Πλατάνι ¨Πιτίτσα¨ το Σάββατο και την Κυριακή 1-2 Ιουλίου 2017. Στο Πλατάνι Αχαΐας (8χλμ από την Πάτρα) θα διεξαχθεί ο πέμπτος γύρος του Πρωταθλήματος Αναβάσεων για το 2017.

Ο αγώνας είναι η αγαπημένη σε οδηγούς και θεατές ιστορική ανάβαση «ΠΙΤΙΤΣΑΣ» και διεξάγεται σε τμήμα του δρόμου από την έξοδο του Δ.Δ. Πλατάνι μέχρι την είσοδο του Δ.Δ. Αργυρά. Με το μεγαλύτερο μέρος της πλέον να έχει νέο ασφαλτοτάπητα, το θέαμα αναμένεται πλούσιο και ο συναγωνισμός έντονος από όλους τους διεκδικητές των κλάσεων του Πρωταθλήματος. Η αγωνιστική αυλαία θα ανοίξει το Σάββατο 1 Ιουλίου με τα Χρονομετρημένα Δοκιμαστικά που θα ξεκινήσουν στις 11:30, ενώ η δράση θα κορυφωθεί την Κυριακή 2 Ιουλίου, με τα 2 αγωνιστικά σκέλη του αγώνα, ο οποίος θα ξεκινήσει στις 10:00.

 

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟΝ ΠΙΝΑΚΑ ΣΥΜΜΕΤΟΧΩΝ ΕΔΩ

 

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΔΙΗΜΕΡΟΥ

Έλεγχος εξακρίβωσης ΣΑΒΒΑΤΟ 1 ΙΟΥΛΙΟΥ 2017 ώρα 08.00 – 10.00
Χρονομετρημένα δοκιμαστικά ΣΑΒΒΑΤΟ 1 ΙΟΥΛΙΟΥ 2017 ώρα 11.30
Εκκίνηση αγώνα ΚΥΡΙΑΚΗ 2 ΙΟΥΛΙΟΥ 2017 ώρα 10.00

 

Ενημερώνουμε τους φίλους αγωνιζόμενους και θεατές ότι η είσοδος προς Πλατάνι απο την Παλαιά Εθνική Οδό στα φανάρια είναι κλειστή και ακολουθείτε την είσοδο όπως φαίνεται στην παρακάτω εικόνα.

 

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s