3ος Γύρος TRC: Συμμετοχές


Με τη συμμετοχή 35 οδηγών θα διεξαχθεί ο αγώνας στις Καρυές Σπάρτης, που έχει προγραμματιστεί για την Κυριακή 2 Ιουλίου.

Ο 3ος γύρος του Επάθλου Χωμάτινης Ατομικής Χρονομέτρησης “Timed Rally Challenge” (TRC) διοργανώνεται από το Αθλητικό Σωματείο “Λέσχη Αυτοκινήτου Σπάρτης” (Λ.Α.Σ.). Το Σωματείο που διοργανώνει τον αγώνα, προχώρησε στη δημιουργία μιας όμορφης χωμάτινης διαδρομής μήκους 2 χιλιομέτρων σε έναν χώρο 400 στρεμμάτων, τη στιγμή που οι θεατές θα μπορούν να παρακολουθούν την πορεία των αγωνιστικών σε όλη τη διάρκεια της διαδρομής.

Το αγωνιστικό μέρος περιλαμβάνει 2 σκέλη, με το κάθε σκέλος να έχει μήκος 3,75 χιλιομέτρων. Στον αγώνα μετρά ο χρόνος και των τεσσάρων περασμάτων , ενώ σε περίπτωση εγκατάλειψης στο 1ο σκέλος, ο αγωνιζόμενος έχει την δυνατότητα συμμετοχής στο 2ο, χωρίς όμως να λάβει χρόνο κατάταξης. Το Σάββατο 1 Ιουλίου θα διεξαχθεί στον χώρο της πίστας ο Τεχνικός Έλεγχος, ενώ ο αγώνας θα ξεκινήσει το πρωί της Κυριακής 2 Ιουλίου στις 10:00. Όσον αφορά στους συμμετέχοντες, το θέαμα αναμένεται πλούσιο όχι μόνο από τα Buggies, που σίγουρα δίνουν μια διαφορετική νότα στο γεγονός, αλλά και από τα περάσματα των οδηγών με αυτοκίνητα των κατηγοριών Α και Ε.

Ο 3ος γύρος του TRC έχει την αμέριστη συμπαράσταση των Τοπικών Αρχών, καθώς η διαμόρφωση και η δημιουργία της διαδρομής έγινε με την αμέριστη συμπαράσταση του Δήμου Σπάρτης, του Αθλητικού Οργανισμού, του Τοπικού Συμβουλίου , του Αθλητικού και Πολιτιστικού Συλλόγου, των κατοίκων αλλά και των επαγγελματιών των Καρυών, ενώ ταυτόχρονα τον αγώνα στηρίζουν πολλές επιχειρήσεις της Λακωνίας.

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s