23ο Ηπειρωτικό Ράλλυ AUTOTEST | Αποτελέσματα


Με νικητές τους Παναγιώτη Καμπύλη – Μάριο Τσαούσογλου (Skoda Fabia RS, C1-S2000) ολοκληρώθηκε ο αγώνας που είχε ως επίκεντρο την πόλη των Ιωαννίνων και διεξήχθη στις 8-9 Ιουλίου.

Το 23ο Ηπειρωτικό Ράλλυ «Autotest», που διοργάνωσε η ΕΛΕΤΑ Sport, αποτέλεσε τον 3ο φετινό αγώνα του Περιφερειακού Κυπέλλου Ασφάλτινων Ράλλυ Βορείου Ελλάδος και  συγκέντρωσε 39 συμμετοχές. Ουσιαστικά το Ράλλυ άρχισε το βράδυ του Σαββάτου, σε κλίμα γιορτής, από την κεντρική Πλατεία της πόλης των Ιωαννίνων, με την πανηγυρική εκκίνηση. Την Κυριακή οι θεατές είχαν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν τα πληρώματα να αγωνίζονται 3 φορές σε δύο Ειδικές Διαδρομές (Δωδώνη και Μάρμαρα) συνολικού μήκους 55,29 χλμ.

Οι Παναγιώτης Καμπύλης – Μάριος Τσαούσογλου (Skoda Fabia RS, C1-S2000) έφτασαν με σχετική άνεση στη νίκη, σημειώνοντας τον ταχύτερο χρόνο σε 5 από τις 6 ειδικές διαδρομές, ειδικά μάλιστα μετά τα αρχικά προβλήματα και εν τέλει την εγκατάλειψη των Νίκου και Δημήτρη Καρπάνου (Mitsubishi Lancer EVO X, C2-N4). Στη 2η θέση ολοκλήρωσαν οι Βαγγέλης Τσιούρης-Αριστοτέλης Παππάς (Peugeot 106 S16, C5-A6), επικρατώντας παράλληλα στην Κατηγορία F2 των δικίνητων αυτοκινήτων, οι οποίοι δίκαια χαρακτηρίστηκαν πλήρωμα του αγώνα.
Πολύ καλή εμφάνιση και για τους Σωτήρη Ιερεμιάδη – Δημήτρης Σαΐνη (Mitsubishi Lancer Evo IX, C2-N4), οι οποίοι ολοκλήρωσαν στην 3η θέση της κατάταξης, και στην πρώτη της C2, μετά από εκπληκτική μάχη με τους Ποσειδώνα Γορίτσα – Απόστολο Σπύρου (Mitsubishi Lancer Evo X, C2-N4) που κρίθηκε σε διαφορά 77 εκατοστών του δευτερολέπτου!

Την εξάδα συμπλήρωσαν οι Βαγγέλης Μπλάντζος – Τέλης Κωστανάσιος (Peugeot 106 S16, C5-A6) και Γιώργος Γεροδήμος – Σωτήρης Γρηγορίου (Opel Astra OPC, C2-A8), 7οι στη γενικοί και πρώτοι στη C3-C4 ήταν οι Γιάννης Καλατζιάν – Μαριάνα Καλογηράτου (Ford Puma S1600, C4-A6KC), ενώ 12οι γενικής και πρώτοι στη C6 ήταν οι Κώστας Τασούλας – Γιώργος Μπαζιαλέκος (Peugeot 106 S16, C6-Ν2).

Αποτελέσματα

Το Περιφερειακό Κύπελλο Ασφάλτινων Ράλλυ Βορείου Ελλάδος συνεχίζεται τον Οκτώβριο με έναν πολύ ιδιαίτερο αγώνα το Ράλλυ Λάρισας, που είναι προγραμματισμένο για τις 14-15 Οκτωβρίου.

 

φωτογραφίες: Photo Rally Press

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s