4ος αγώνας Drift Σάμου | 22 & 23 Ιουλίου 2017


Στις 22 και 23 Ιούλιο ο Σύλλογος Μηχανοκίνητου Αθλητισμού Σάμου διοργανώνει Αγώνα Drift που θα διεξαχθεί στο Νέο Λιμάνι Καρλοβασιου με συμμετοχή από τους καλύτερους οδηγούς και αυτοκινήτων της Ελλάδος.

Το Σάββατο το απόγευμα μετά τις 18:00 θα πραγματοποιηθεί ελεύθερη προπόνηση των αγωνιστικών αυτοκινήτων Drift και μετά την λήξη της προπόνησης θα πραγματοποιηθεί Έκθεση στον αγωνιστικό χώρο με την συμμετοχή του Συλλόγου κλασσικών οχημάτων Σάμου, Λέσχη μοτοσικλετών Σάμου, Vespa Club Samos, Σύλλογος δικύκλων Πυθαγόρας, όπως και όλων των Αγωνιστικών Drift και GP. Την Κυριακή ξεκινάνε τα ελεύθερα περάσματα στις 11:00 το πρωί και θα ακολουθήσουν τα μόνα βαθμολογημένα περάσματα στις 17:00 το απόγευμα, ώστε να βγει η κατάταξη για τα διπλά περάσματα όπου θα κριθούν οι νικητές.

Η Hellenic Seaways προσφέρει 50% έκπτωση στα εισιτήρια των αγωνιζομένων από Πειραιά προς Καρλόβασι όπως και από Καρλόβασι προς Πειραιά.  Η Γενική Είσοδος θα είναι και για τις δύο μέρες 10 ευρώ, για φοιτητές και πολύτεκνους 8 ευρώ και για παιδιά κάτω των 12 δωρεάν.

Τηλ επικοινωνίας 694 851 1270 και 694 794 2490

 

φωτογραφία εξωφύλλου: Hunter

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s