46ο Διεθνές Ράλλυ ΦΙΛΠΑ 2017 | 14 εώς 17 Σεπτεμβρίου 2017


Πλησιάζει η ημερομηνία διεξαγωγής του Διεθνούς Ράλλυ ΦΙΛΠΑ, της μεγάλης εκδήλωσης του Β´ εξαμήνου,  και όλα είναι πλέον έτοιμα στο μεγάλο νησί της Χίου για την υποδοχή των 60 και πλέον συμμετεχόντων, εκ των οποίων και αλλοδαποί από ευρωπαϊκές χώρες, την Κύπρο, Βουλγαρία Αγγλία, Ιταλία.!

Η αναχώρηση των πληρωμάτων θα γίνει την Τετάρτη το βράδυ 13 Σεπτεμβρίου στις 21:00, από το λιμάνι του Πειραιά με άφιξη νωρίς το πρωί στο λιμάνι της Χίου. Τα πληρώματα θα φιλοξενηθούν στα όμορφα 4στερα ξενοδοχεία Golden Sun, Aegean Dream, και Sea View στην περιοχή Καρφά και τα οποία είναι είναι δίπλα το ένα στο άλλο.

Το πρωί της Πέμπτης θα πραγματοποιηθεί η εκκίνηση της 3μερης εκδήλωσης όπου τα πληρώματα θα διανύσουν συνολικά περίπου 350 χλμ περνώντας από πανέμορφα χωριά της Χίου όπως π.χ. τα Μεστά, Πυργί, Ανάβατος, Καρδάμυλα κλπ. Οι συμμετέχοντες θα επιλέξουν την κατηγορία που θα διαγωνισθούν: στην «αγωνιστική» Regularity – με 25 ειδικές διαδρομές, ή στην πιο χαλαρή Trophy Tour με 6-8 συνολικά ειδικές διαδρομές.

Η επιστροφή των πληρωμάτων θα γίνει αργά το βράδυ της Κυριακής στις 22.00 από το λιμάνι της Χίου με άφιξη στον Πειραιά νωρίς το πρωί της Δευτέρας. Μην ξεχάσετε να στείλετε έγκαιρα την συμμετοχή σας γιατί ο αριθμός των συμμετεχόντων είναι συγκεκριμένος (και περιορισμένος).

ΔΗΛΩΣΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ

Την εκδήλωση υποστηρίζουν η Περιφέρεια Βορείου Αιγαίου, ο Δήμος Χίου, το Επιμελητήριο Χίου, η Hellenic Seaways, η Mitsubishi Motors, η Interamerican και η Super fastferies.

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s