Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Ράλλυ & Ιστορικό Ράλλυ Έλλαδας


Με το Ράλλυ Λάρισας στις 14 – 15 Οκτωβρίου θα ολοκληρωθεί φέτος Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Ράλλυ. Η ΕΠΑ, μετά τη ματαίωση του Ράλλυ Φθιώτιδας, αποφάσισε να συμπεριλάβει τον εναπομείναντα 6ο αγώνα για το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα, στην μεγάλη διοργάνωση της Θεσσαλικής Πρωτεύουσας, το Ιστορικό Ράλλυ Ελλάδος του 2017.

Έτσι λοιπόν η Λάρισα, στα μέσα Οκτωβρίου, θα έχει την τιμή να φιλοξενήσει ένα event, για το οποίο δεν υπάρχει προηγούμενο στον ελληνικό μηχανοκίνητο αθλητισμό.

13-15 Οκτωβρίου – Ιστορικό Ράλλυ Ελλάδος (6ος Γύρος του «Trophy for Historic Regularity Rallies» της FIA και 6ος Γύρος Πανελληνίου Πρωταθλήματος Regularity Rally).
14-15 Οκτωβρίου – Ράλλυ Λάρισας (5ος Γύρος Πανελληνίου Πρωταθλήματος Ράλλυ και 6ος Γύρος Πανελληνίου Πρωταθλήματος Ράλλυ Ιστορικών Αυτοκινήτων).
14 ΟκτωβρίουΡάλλυ Λάρισας (4ος Γύρος Κυπέλλου Ράλλυ Β. Ελλάδος).
15 ΟκτωβρίουΡάλλυ Λάρισας (5ος Γύρος Κυπέλλου Ράλλυ Β. Ελλάδος).

Όλοι οι αγώνες θα εξελιχθούν σε ασφάλτινες διαδρομές της Θεσσαλίας και θα έχουν κέντρο τους την πόλη της Λάρισας (Τελετές Εκκίνησης – Τερματισμού), ενώ το Service Park και το Αρχηγείο του πολλαπλού event, θα βρίσκονται στο χώρο της Σκεπαστής Αγοράς της Νεάπολης.

Στα μέσα Οκτωβρίου, λοιπόν, όλα τα φώτα της δημοσιότητας στρέφονται στην πρωτεύουσα της Θεσσαλίας, για μια μοναδική «6 σε 1» διοργάνωση!

 

φωτογραφία εξωφύλλου: Photorally Press

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s