2ο Rally Regularity Σικυωνίων 2017 | info


Ξεκίνησαν οι δηλώσεις συμμετοχής για το 2ο Rally Regularity Σικιωνίων 2017 που θα γίνει την Κυριακή 10 Σεπτεμβρίου 2017. Ο αγώνας αποτελεί τον 3ο γύρο του Πρωταθλήματος Ράλλυ Regularity της ΟΜΑΕ και διοργανώνετε από την Αγωνιστική Λέσχη Αυτοκίνητου Κορινθίας με την αρωγή της Scuderia Triskelion και την στήριξη του Δήμου Σικυωνίων.

Ο  Διοικητικός-Τεχνικός έλεγχος θα πραγματοποιηθεί στον χώρο της  αφετηρίας στο Δημαρχείο Κιάτου  την Κυριακή το πρωί (08:00-9:00). Από το ίδιο σημείο  στις 10:00 θα δοθεί η εκκίνηση του αγώνα και οι συμμετέχοντες θα κάνουν την όμορφη διαδρομή προς την  Στυμφαλία, στην συνέχεια προς τα Τρίκαλα Κορινθίας, όπου θα ολοκληρωθεί το πρώτο σκέλος . Από εκεί τα αυτοκίνητα μέσω Καρυάς θα οδηγηθούν προς την λίμνη Δόξα για να επιστρέψουν στο όμορφο Καρτέρι για τον Τερματισμό και την Απονομή. Η συνολική διαδρομή του αγώνα χωρισμένη σε 2 τμήματα, είναι 152,9 χλμ. με 8 ειδικές διαδρομές ακριβείας και πολλαπλές χρονομετρήσεις.

Δήλωση Συμμετοχής
Χάρτης

Οι δηλώσεις συμμετοχής θα γίνονται δεκτές μέχρι και την Δευτέρα 4 Σεπτεμβρίου, στο mail info@alak.gr ή στο Fax 2741072998 . Περισσότερες πληροφορίες: http://www.alak.gr και στο τηλ. 6947814171 (Γιώργος Σωτηρόπουλος).

Χορηγός του αγώνα η εταιρία Ασημάκης Ανταλλακτικά και υποστηρικτής το νέο ΙΚΤΕΟ ΚΙΑΤΟΥ.

 

φωτογραφία εξωφύλλου: actionstudiogr

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s