5ος Αγώνας Πρωταθλήματος Karting 2017 | Αναβολή λόγω ανωτέρας βίας


Ένα αναπάντεχο και λυπηρό γεγονός συνέβη το βράδυ της περασμένης Τρίτης (29/08). Συγκεκριμένα εκδηλώθηκε μεγάλη πυρκαγιά στις εγκαταστάσεις της πίστας καρτ “Kartodromo Αφιδνών”, η οποία κατέστρεψε αποθήκες με αγωνιστικό εξοπλισμό και προξένησε βλάβες σε υποδομές της εγκατάστασης.

Στελέχη της Ομοσπονδίας και του σωματείου ΕΛ.Λ.Α.Δ.Α. επισκέφτηκαν την πίστα και διαπίστωσαν τη μερική καταστροφή των υποδομών ηλεκτροδότησης, ύδρευσης και πυρασφάλειας, στοιχεία τα οποία είναι ζωτικά για την ασφαλή διεξαγωγή κάθε αγωνιστικής εκδήλωσης στη πίστα και προφανώς του επερχόμενου αγώνα του Πρωταθλήματος Karting, που ήταν προγραμματισμένος για το προσεχές Σαββατοκύριακο 2&3 Σεπτεμβρίου.

Η Πυροσβεστική Υπηρεσία, όπως ενημερωθήκαμε από τους ιδιοκτήτες της πίστας, διεξάγει πραγματογνωμοσύνη λόγω της σοβαρότητας των ζημιών και μέχρι την ολοκλήρωσή της δεν υπάρχει καμία δυνατότητα έναρξης αποκατάστασης των ζημιών.

Με αυτά τα δεδομένα η ΕΠΑ-ΟΜΑΕ προχωρά στην αναβολή του προγραμματισμένου για τις 3 Σεπτεμβρίου αγώνα του Πανελληνίου Πρωταθλήματος Karting.

Η κοινότητα του καρτ στη χώρα, η Ομοσπονδία και το σωματείο ΕΛ.Λ.Α.Δ.Α. εκφράζουν τη λύπη τους προς τους ιδιοκτήτες της πίστας, εύχονται κουράγιο και γρήγορη ανάκαμψη, ενώ παράλληλα ευχαριστούν τους αγωνιζόμενους για την κατανόηση.

Η νέα ημερομηνία διεξαγωγής του αγώνα που αναβλήθηκε και ήταν ο 5ος και τελευταίος του Πανελληνίου Πρωταθλήματος 2017, θα ανακοινωθεί από την ΕΠΑ και την Επιτροπή Karting στις αμέσως επόμενες ημέρες.

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s