2ο Rally Regularity Σικυωνίων | Με 51 συμμετοχές


Με 51 συμμετοχές θα γίνει  την Κυριακή 10 Σεπτέμβρη 2017 το 2ο Rally Regularity ΣΙΚΥΩΝΙΩΝ 2017, που διοργανώνει η Αγωνιστική Λέσχη Αυτοκίνητου Κορινθίας, με την αρωγή της Scuderia Triskelion και την στήριξη του Δήμου Σικυωνίων και προσμετρά στο νεοσύστατο Πρωτάθλημα οδηγών & συνοδηγών Regularity Ράλλυ Ιστορικών Αυτοκινήτων της ΟΜΑΕ .

Όλη η ιστορία της αυτοκίνησης δίνει το παρόν στην 2η προσπάθεια της Λέσχης της Κορινθίας , που αγκαλιάστηκε από τον Δήμο Σικυωνίων, αλλά και από όλους τους φίλους του Ιστορικού αυτοκινήτου. Αυτοκίνητα από το 1948 έως το 1990 θα βρεθούν την Κυριακή το πρωί (10.00) στην πλατεία του Κιάτου (Δημαρχείο) για να ξεκινήσουν την όμορφη βόλτα στην ορεινή Κορινθία. Η διαδρομή του αγώνα είναι χωρισμένη σε 2 τμήματα και το συνολικό μήκος είναι 152,9 χλμ με 8 regularity ειδικές διαδρομές . Ο τερματισμός και η απονομή των επάθλων  θα γίνει στο Καρτέρι Κορινθίας .

Συμμετοχές

Xορηγοί του αγώνα η ΑΣΗΜΑΚΗΣ Ανταλλακτικά & το ΙΚΤΕΟ Κιάτου. Υποστηρικτές η Phoenix Beachside Condos , τα ελαστικά Σταύρου , Service Kefalas, Δωδώνη Κιάτου.

Για την επικοινωνία φροντίζουν το Περιοδικό 4ΤΡΟΧΟΙ , η εφημερίδα Κορινθιακή , η τηλεόραση SuperTv , τα sites Korinthostv,Korinthosnews, parakato και οι ραδιοφωνικοί Σταθμοί brake 100.8 & Ηλέκτρα 98,8

 

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s