32ο Ράλλυ Σπριντ Καλαμάτας | 9 & 10 Σεπτεμβρίου


Η επανέναρξη της χωμάτινης σαιζόν θα γίνει το Σαββατοκύριακο 9 & 10 Σεπτεμβρίου, οπότε η ΑΛΑ Καλαμάτας θα διοργανώσει στην περιοχή Σουληνάρι, του δήμου Πύλου Νέστορος, το 32ο Ράλλυ Σπριντ Καλμάτας, το οποιο αποτελεί τον 3ο γύρο του Κυπέλλου Χώματος.

Η ειδική διαδρομή Σουληνάρι είναι μια όμορφη, γρήγορη και τεχνική διαδρομή 11,1 χλμ με οδόστρωμα άριστης κατάστασης, την οποία έχει διαμορφώσει η οργάνωση με πολλή προσοχή, για να την ευχαριστηθούν οι θεατές και οι 32 αγωνιζόμενοι.

Το αγωνιστικό διήμερο ξεκινά το Σάββατο 9 Σεπτεμβρίου με τον τεχνικό και διοικητικό έλεγχο που θα πργματοποιηθεί στην κεντρική πλατεία Πύλου στις 17:00. Λίγο αργότερα, και συγκεκριμένα στις 20:30 από τον ίδιο χώρο θα δοθεί η Πανηγυρική Εκκίνηση του αγώνα.

Την επομένη, Κυριακή 10 Σεπτεμβρίου, στις 10:00 από το χωριό Σουληνάρι θα ξεκινήσει ο αγώνας μήκους 33,3 χλμ. με την ομώνυμη Ειδική Διαδρομή των 11,1 χλμ. να πραγματοποιείται 3 φορές.

Η Απονομή των Επάθλων στους νικητές είναι προγραμματισμένη για τις 15:30 το απόγευμα της Κυριακής στο κτήριο ΚΑΠΗ του Σουλαναρίου.

 

 

φωτογραφία εξωφύλλου: Δαμαλάς Ηλίας

 

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s