26ο Rally Sprint Αμαλιάδας | 7 & 8 Οκτωβρίου


Στις 7 και 8 Οκτωβρίου η ΑΟΛΑΠ διοργανώνει το 26ο Rally Sprint Αμαλιάδας, που αποτελεί τον 4ο γύρο του κυπέλλου χώματος, στην περσινή διαδρομή μήκους 10,3 χλμ, που ξεκινάει πριν το Δ.Δ Χαβαρίου Αμαλιάδος προς το Δ.Δ. Κρυονερίου και τερματίζει στο κέντρο Δ.Δ. Χαβαρίου.

Το βράδυ του Σαββάτου 7 Οκτωβρίου, θα λάβει χώρα η πανηγυρική εκκίνηση στην πλατεία Αγ. Αθανασίου Αμαλιάδας, ενώ η τελετή απονομής των επάθλων θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή μετά το τέλος του αγώνα στην πλατεία του Δ.Δ Χαβαρίου.

Ο αγώνας θα γίνει σε τρία τμήματα και η εκκίνηση θα δοθεί το πρωί της Κυριακής 8 Οκτωβρίου και ώρα 10:00 στο χωματόδρομο προς Αγ. Νικόλαο. Η ειδική κυκλώνει πολύ γρήγορα αφού η απλή διαδρομή είναι μόλις 1,9 χλμ. Το service του αγώνα είναι μετά το τέλος της ειδικής στο κέντρο Δ.Δ. Χαβαρίου.

Οι εγγραφές συμμετοχής ξεκίνουν την Δευτέρα 18 Σεπτεμβρίου και λήγουν την Παρασκευή 29 Σεπτεμβρίου και το παράβολο συμμετοχής είνια 210 €.

Δήλωση Συμμετοχής
Συμπληρωματικός κανονισμός
Roadbook
Χάρτης

Η οργάνωση έχει φροντίσει για τα πληρώματα εκτός Ηλείας να υπάρχει διανυκτέρευση το Σάββατο 7 Οκτωβρίου σε πολυτελέστατα ξενοδοχεία στην περιοχή Κουρούτα Αμαλιάδας, ενώ στα πληρώματα θα διατεθεί αυτοκινητάμαξα, εφόσον συμπληρωθούν 8 συμμετοχές. Για τα πληρώματα τησ ΑΟΛΑΠ και της Ηλείας θα δοθεί πριμ εκκίνησης 40€.

Οι αναγνωρίσεις διαδορμών θα γίνονται μέχρι το Σάββατο 7 Οκτωβρίου εώς τις 19:00 με ελεύθερο αριθμό περασμάτων. Η οργάνωση παρακαλεί τους αγωνίζομενους να τηρούν τους κανονισμούς περί αναγνωρίσεων, κυρίως όσον αφορά την ταχύτητα με την οποία κινούνται στις ειδικές διαδρομές ώστε να αποφευχθεί η ενόχληση των κατοίκων (ανώτερο επιτρεπτό όριο 70 χλμ/ώρα)

Περισσότερες πληροφορίες στα τηλέφωνα 2621022165 (ώρες 11:00 – 14:00 και 19:30 – 21:30) και 6937114349 & 6937112825.

φωτογραφία εξωφύλλου: Photorally Press

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s