19η SEAJETS Ανάβαση Στυρφάκων-Μοσχοκαρυάς | Συμμετοχές


Με 21 συμμετοχές θα διεξαχθεί το Σαββατκύριακο 16 & 17 Σεπτεμβρίου η 19η SEAJETS Ανάβαση Στυρφάκων-Μοσχοκαρυάς. Οι αγωνιζόμενοι θα ανέβουν 219 μέτρα υψομετρικής διαφοράς για να φτάσουν στον τερματισμό, στο μέσον περίπου της διαδρομής προς τη Μοσχοκαρυά.

Στα όρια του οικισμού των Στυρφάκων, 17 χιλιόμετρα δυτικά της Λαμίας και μόλις 8 χιλιόμετρα από τη Λουτρόπολη της Υπάτης, θα βρίσκεται ο χώρος του Διοικητικού και Αρχικού Τεχνικού Ελέγχου και ακολούθως, στο δρόμο που ανεβαίνει προς τη Μοσχοκαρυά, τα pits και το τμήμα της Προθέρμανσης (warm-up). Αμέσως μετά, στο σημείο της εκκίνησης, οι αγωνιζόμενοι θα μπουν στην άκρως ψυχαγωγική και τεχνική αγωνιστική διαδρομή, που έχει μήκος 3.300 μέτρα και περιλαμβάνει 17 στροφές – εκ των οποίων ως μία λογίζεται το τεχνητό σικέιν στην ευθεία μεταξύ της Κ4 και της Κ6.

Κάθε οδηγός, ως γνωστόν, θα αγωνιστεί στη διαδρομή της SEAJETS 19 ης Ανάβασης Στυρφάκων-Μοσχοκαρυάς δύο φορές και αθροιστικά θα προκύψουν τα αποτελέσματα. Οι δοκιμές -με τρία χρονομετρημένα περάσματα για τον καθένα- θα ξεκινήσουν το Σάββατο 16Σεπτεμβρίου στις 14:00 και ο αγώνας την Κυριακή 17 Σεπτεμβρίου στις 11:00. Και στις δύο περιπτώσεις, ο δρόμος θα κλείσει μία ώρα νωρίτερα.

Για τους θεατές η εταιρεία «Raftopoulos Travel», θα διαθέσει λεωφορείο και τις δύο ημέρες (Σάββατο στις 11:30-13:30 και Κυριακή στις 08:30-10:30) για τη μεταφορά τους από τα pits προς συγκεκριμένα σημεία της διαδρομής.

 

φωτογραφία εξωφύλλου: Photorally Press

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s