19η Ανάβαση Στυρφάκων-Μοσχοκαρυάς | Χρονομετρημένες δοκιμές


Ο ήχος, οι μυρωδιές και το θέαμα των αγωνιστικών αυτοκινήτων επέστρεψαν μετά από οκτώ χρόνια στη φημισμένη διαδρομή Στυρφάκων-Μοσχοκαρυάς με τις επίσημες δοκιμές, που κύλησαν χωρίς το παραμικρό απρόοπτο και αποτέλεσαν ένα εντυπωσιακό «ορεκτικό» για την αγωνιστική δραστηριότητα που θα ακολουθήσει σήμερα.

Η Φθιώτιδα υποδέχθηκε τους 21 αγωνιζόμενους του 5ου φετινού γύρου του Πανελληνίου Κυπέλλου Αναβάσεων Νοτίου Ελλάδας με λαμπρό ήλιο και αρκετή ζέστη. Στην εξοικείωσή τους με τη διαδρομή οι οδηγοί έκαναν τρία περάσματα. Όπως ήταν λογικό η άσφαλτος  ήταν ολισθηρή, όμως με τη γόμα που άφησαν τα αυτοκίνητα αναμένεται να προσφέρει καλύτερη πρόσφυση στον αγώνα, και οι χρόνοι να μειωθούν.

Τους χρόνους των τριών σκελών των δοκιμών της SEAJETS 19ης Ανάβασης Μοσχοκαρυάς, μπορείτε να τους δείτε στην ειδική σελίδα αποτελεσμάτων της διοργανώτριας Αγωνιστικής Λέσχης Αυτοκινήτου Λαμίας (Α.Λ.Α.Λ.). Επιπλέον φωτογραφικό υλικό  μπορείτε να βρείτε στη σελίδα Facebook του Σωματείου.

Σήμερα την αγωνιστική δραστηριότητα θα ανοίξει η εκκίνηση του πρώτου αυτοκινήτου στις 11:0ο το πρωί, και για όλες τις εξελίξεις και τα αποτελέσματα θα υπάρχει LIVE κάλυψη από τις δύο παραπάνω ιστοσελίδες.

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s