50ο Ράλλυ Δ.Ε.Θ. | Προηγούνται οι Τσολακίδης – Δήμος


Χωρίς ανταγωνισμό και με την διαφορά, όπως ήταν αναμενόμενο, να υπερβαίνει το λεπτό τελείωσε για τους Τσολακίδη – Δήμο η πρώτη ημέρα στο Skoda Fabia R5. Τους πρώτους ακολουθούν με Mitsubishi Lancer Evo 8 οι Καλούδης – Τοπούζης οι οποίοι όμως νιώθουν τους  Αλυγιζάκη – Χατζηδάκη με Mitsubishi Lancer Evo IX να τους ακολουθούν παρά πόδας. Οι Αγγλόπουλος – Σαρητσόγλου με Mitsubishi Lancer Evo VIβρίσκονται στην 4η θέση γενικής αφού οι Καραβασίλης – Καρλίωτης με Honda Civic Type R και Μπρόζος – Βογιαντζής με Citroen ZX Kit Carδεν κατάφεραν να ολοκληρώσουν την δεύτερη ειδική διαδρομή της πρώτης ημέρας λόγω μηχανικής βλάβης.

Οι Μαυροδής – Καραβασιλικός παλεύουν με το Subaru Impreza στην 5η θέση νιώθοντας την ανάσα των Δήμο – Ντίττορα με Citroen Saxo VTS οι οποίοι ήρθαν όπως φαίνεται στον αγώνα με αξιώσεις. Το πλήρωμα του λευκού Renault Cli R3, Βάτσος – Θεοφανίδης, ξεπέρασε τα όποια μικροπροβλήματα στην πρώτη ειδική διαδρομή προσπάθησε στην δεύτερη και εξασφάλισε την 7η θέση γενικής.  Τον δικό τους αγώνα κάνουν οι Κυπραίος – Ιντζόγλου με Peugeot 208 RC2 αφού οι προπορευόμενοι, για 0,27 δευτερόλεπτα μετά την πρώτη ειδική διαδρομή Θεοφανίδης – Μαύρος οδήγησαν το Citroen Saxo VTS ολόκληρο τον Χολομώντα χωρίς ενδοεπικοινωνία πέφτοντας στην 12η θέση. Με μηχανικό πρόβλημα στοMitsubishi Lancer Evo10  κινήθηκαν οι Καρπάνος – Καρπάνος, πρόβλημα το οποίο προσπαθούν να διορθώσουν χωρίς όμως να γνωρίζουν αν τελικά το καταφέρουν. Την δεκάδα γενικής κλείνουν οι Κουμποτής – Μαυροματίδης  οι οποίοι ξεκίνησαν μουδιασμένοι το Λιβάδι – Πετροκέρασα, ξύπνησαν όμως στον Χολομώντα και θα προσπαθήσουν για το καλύτερο.

Την δεύτερη δεκάδα συμπληρώνουν οι Τσακίρης – Χατζηπαναγιώτου με Citroen C2R2, οι Ευθυμιάδης – Παπανικολάου με Peugeot 106 S16, oι Λάκης – Τριανταφυλλίδης με Seat Ibiza GTi, οι Μπαξεβανάκης – Μπαξεβανάκης με Toyota Yaris, οι Ζάχος – Γαζγάζης και Κίτσος – Παναγόπουλος αμφότεροι με Peugeot 106 S16, οι Καραθάνου – Καραθάνου όπου οδηγός είναι η μοναδική γυναίκα και κόρη του συνοδηγού Αλεξάνδρα με Renault Clio Ragniotti , οι Κούγιας – Κούγιας με  Peugeot 206 RC και οι Δουλκερίδης – Παπάζογλου με Nissan Micra K12.

Με μεγάλη διαφορά από τους υπόλοιπους τερμάτισαν επιτυχώς  την πρώτη ημέρα και οι Μαυροδής – Κυριλλίδης με Toyota Yaris, οι Κούκας – Τούπας με Peugeot 205, οι Ξανθόπουλος – Τσιλιμπόνης με Alfa Romeo Alfasud και τέλος οι Αναστασοβίτης – Aναστασοβίτης με Opel Astra GSi.

Η ανασυγκρότηση και αναδιοργάνωση των πληρωμάτων – αγωνιστικών – ομάδων τους είναι αναγκαία καθώς η σημερινή ημέρα θα αποδειχθεί ακόμα πιο δύσκολη αφού οι θερμοκρασίες θα κυμανθούν  σε πολύ ψηλά επίπεδα.

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s