1000 και 1 νύχτες classic | 1535 χλμ οδηγικής απόλαυσης στα ελληνικά βουνά


Ένας αγώνας regularity με αυτοκίνητα από το 1951 εώς και πιο σύγχρονα, ο οποίος στην 8η έκδοση του θα διεξαχθεί στην Ελλάδα, και συγκεκριμένα στην Στερεά Ελλάδα και στην Πελοπόννησο.

Τα βουνά της Ελλάδας καλύπτουν τα 2/3 της επικράτειας της και  μαζί με τις υπέροχες ακτές και τους απίστευτους αρχαιολογικούς χώρους της  συνθέτουν ένα τοπίο που απάραμιλλό του δεν υπάρχει. Αυτό το τοπίο θα απολαύσουν οι περίπου 34 συμμετέχοντες του Mille et Une Nuits Classic 2017 που θα διεξαχθεί από την Κυριακή  15 εώς το Σάββατο 21 Οκτωβρίου.

Μετά τον τεχνικό και διοικητικό έλεγχο στις 15 Οκτωβρίου, θα ακολουθήσει το briefing της επόμενης μέρας. Ο αγώνας ξεκινάει επίσημα την επόμενη μέρα στις 16 Οκτώβριου, στις 9:30 το πρωί και αφού διανύσει 210 χλμ μέσα από βουνά με θέα τη θάλασσα, θα καταλήξει στους Δελφούς.

Τις επόμενες μέρες οι συμμετέχοντες, διανύοντας περίπου 240 με 300 χλμ την μέρα, θα περάσουν από την Πάτρα, την Ολυμπία, την Κυλλήνη, την Μονεμβασιά, το Ναύπλιο, τα βουνά της Αργολίδας, τον ισθμό της Κορίνθου και  θα αγωνιστούν σε 28 ειδικές διαδρομές ακριβείας (εκ των οποίων η μία από το Ράλλυ Ακρόπολις και η άλλη από το Ιστορικό ράλλυ Ακρόπολις) για να τερματίσουν στις 21 Οκτωβρίου στην Αθήνα όπου θα γίνει και η απονομή.

Συμμετοχές

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s