Φθινοπωρινή Πλοήγηση ΑΛΑ 2017


Η Αγωνιστική Λέσχη Αυτοκινήτου, (Α.Λ.Α.), διοργανώνει το Φθινοπωρινό της παιχνίδι με την μορφή Πλοήγησης. Η εκδήλωση «Φθινοπωρινή Πλοήγηση 2017», απευθύνεται σε όλους τους φίλους του αυτοκινήτου και της οδήγησης, που  θέλουν να βρουν μια καλή αφορμή για μια βόλτα με το ΙΧΕ τους, απ’ το απόγευμα ως το βράδυ, του Σαββάτου, 7 Οκτωβρίου 2017.

Η πλοήγηση αυτή, τεχνικά, είναι ένα παιχνίδι! Το πλήρωμα δεν έχει να αντιμετωπίσει χρονόμετρα, ούτε να αναπτύξει μεγάλες ταχύτητες. Όλη η διαδρομή είναι σε δημόσιους δρόμους, ανοιχτούς στην κυκλοφορία και οποιοσδήποτε έχει ένα αυτοκίνητο ΙΧΕ (σύγχρονο ή ιστορικό) και την όρεξη, με εξοπλισμό το κέφι και την φαντασία για να λύσει με την παρέα του γρίφους και να βρει κρυμμένα στοιχεία, εφοδιασμένοι με φακούς, ρολόι, μολύβι και χαρτί, καθρέπτη και χαρακάκι, μπορεί να δηλώσει συμμετοχή.

Δεν χρειάζονται ούτε ρολ κεϊτζ, ούτε σλικ λάστιχα, ούτε κράνη και φόρμες. Οι οδηγικές ικανότητες έρχονται δεύτερες και περισσότερο μετρά η συνεργασία και η … φαντασία  του πληρώματος! Στόχος είναι να συμπληρωθεί η διαδρομή βρίσκοντας τα στοιχεία κατά την διάρκειά της, φτάνοντας στον τερματισμό χωρίς να χρειαστεί να ανοιχτεί το «σκονάκι», (τον φάκελο ΣΟΣ που λέει που είναι ο τερματισμός). Με αυτό τον τρόπο όλοι έχουν ίσες πιθανότητες να τερματίσουν νικητές, ανεξαρτήτως ιπποδύναμης και οδηγικών ικανοτήτων.

Στο τέλος του ιδιότυπου αυτού παιχνιδιού,τους συμμετέχοντες περιμένει η βράβευση και η διασκέδαση σε εστιατόριο της περιοχής με την υπόσχεση για την ρεβάνς του χρόνου!

Πρόγραμμα
Δευτέρα 2 Οκτωβρίου:
 Έναρξη εγγραφών συµµετοχής
Παρασκευή 6 Οκτωβρίου, ώρα 21.00: Λήξη εγγραφών συµµετοχής
Σάββατο 7 Οκτωβρίου 16.30 έως 17.30 (Πλατεία Αγίας Τριάδος, Π. Πεντέλη)
Διοικητικός έλεγχος και διανομή αριθµών συµµετοχής στους συµµετέχοντες
Σάββατο 7 Οκτωβρίου ώρα 18.00, Πλατεία Αγίας Τριάδος, Π. Πεντέλη
Εκκίνηση
Σάββατο 7 Οκτωβρίου, ώρα 21.40
Τερματισμός
Σάββατο 7 Οκτωβρίου, ώρα 22.45, Γραµματεία
Ανακοίνωση Προσωρινής Γενικής Κατάταξης (οριστικοποιείται 30, µετά την ανάρτηση)
Σάββατο 7 Οκτωβρίου, ώρα 23.00
Απονομή Επάθλων

Το roadbook και το φύλλο µε τα ζητούµενα στοιχεία, όπως πάντα στις πλοηγήσεις, θα διανέμεται στην αφετηρία κάθε διαδρομής

Δήλωση Συμμετοχής
Συμπληρωματικός Κανονισμός
Επεξηγήσεις Πλοήγησης

Το κόστος συμμετοχής ανά αυτοκίνητο ορίζεται στα 40 Ευρώ (η τιμή αφορά 1 αυτοκίνητο με 2 άτομα πλήρωμα) και για κάθε επιπλέον άτομο που θα περιληφθεί στο πλήρωμα κόστος υπάρχει επιπλέον κόστος 5  €.

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s