2ος γύρος επάθλου ατομικής χρονομέτρησης HTTC | Κυριακή 8 Οκτωβρίου στα Μέγαρα


Με αγωνιστικούς ρυθμούς συνεχίζεται το Έπαθλο Ατομικής Χρονομέτρησης (HTTC) 2017! Μετά το εξαιρετικά ενδιαφέρον άνοιγμα της αυλαίας στο αυτοκινητοδρόμιο των Μεγάρων, ο δεύτερος γύρος του θεσμού θα διεξαχθεί στην ίδια πίστα την Κυριακή 8 Οκτωβρίου, πάντα με τη διοργάνωση της «Ελληνικής Λέσχης Αυτοκινήτου Δυτικής Αττικής» (ΕΛ.Λ.Α.Δ.Α.).

Η επιτυχία και ανέλιξη του HTTC, βάσει της δυνατότητας που προσφέρει σε κάθε οδηγό να συμμετάσχει με το προσωπικό του αυτοκίνητο δρόμου -φυσικά με κάποιες, όχι ιδιαίτερα δαπανηρές, προϋποθέσεις- αποδεικνύει την όλο και διευρυνόμενη επίγνωση, όπως δείχνουν με την παρουσία τους οι οδηγοί που συμμετέχουν, πως ο αυτοκινητικός ανταγωνισμός δεν έχει καμία θέση στο δημόσιο δρόμο αλλά μόνο στον κλειστό, ασφαλή χώρο ενός αυτοκινητοδρομίου, και με άκρως επιμελή οργάνωση.

Κατ’ αυτόν τον τρόπο, κάθε αγωνιζόμενος καθεμίας από τις τρεις κατηγορίες -Stock, Sport και Extreme, αναλόγως του κινητήρα και των ελαστικών του αυτοκινήτου του- αποκτά μέσα σε μία ημέρα πολύτιμες εμπειρίες όχι μόνο για τις ικανότητες του αυτοκινήτου του, αλλά και για τα προσωπικά του οδηγικά όρια. Και, αν είναι αρκετά ικανός, μπορεί να φύγει από την πίστα και με κάποιο από τα δώρα των υποστηρικτών του θεσμού TOYO TIRES, Racecraft – NANKANG Motorsport, RSD Öhlins και Sparco Club – Racing Star.

Συμπληρωματικός Κανονισμός
Δήλωση Συμμετοχής

Κάθε οδηγός του HTTC αγωνίζεται μόνος του στην πίστα για δύο σετ ενός γύρου προθέρμανσης και πέντε αγωνιστικών γύρων, και στο τέλος κάθε σκέλους και της ημέρας προστίθενται οι χρόνοι του καθενός για να αναδειχθεί η τελική κατάταξη. Οι προσπεράσεις δεν επιτρέπονται για λόγους ασφαλείας. Ο θεσμός αποτελείται από 4 αγώνες, όλοι προγραμματισμένοι να διεξαχθούν στα Μέγαρα μέχρι το τέλος του χρόνου.

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s