1ος Αγώνας Πανελληνίου Πρωταθλήματος Ταχύτητας Αυτοκινήτων | Με 70 συμμετοχές


Με 70 συμμετοχές θα διεξαχθεί ο 1ος αγώνας του φετινού Πανελληνίου Πρωταθλήματος Ταχύτητας Αυτοκινήτων στο στρατιωτικό αεροδρόμιο του Τατοΐου. Η STARTLINE και η «ΔΙΕΛΠΙΣ Περί Αγώνων», συνδιοργανώνουν έναν αγώνα που αποδεικνύεται πόλος έλξης για τους οδηγούς σε όλες τις κατηγορίες.

Αυτές είναι επτά στο σύνολο, με εκείνη που συγκεντρώνει τις περισσότερες συμμετοχές να είναι των ιστορικών αυτοκινήτων με 22 συμμετέχοντες. Παράλληλα τα 12 SkodaFabia του Ενιαίου αλλά και τα 7 μονοθέσια της FormulaGloria θα συμπληρώσουν θεαματικά και με μεγάλο ενδιαφέρον τις βασικές κατηγορίες Sport, Τουρισμού, Μεγάλου Τουρισμού GT και FormulaSaloon στις οποίες θα δούμε συνολικά άλλα 29 αυτοκίνητα.

Το Στρατιωτικό Αεροδρόμιο Τατοΐου θα φιλοξενήσει τον 1ο φετινό αγώνα ταχύτητας σε πίστα σχεδιασμένη από τον Θανάση Παπαθεοδώρου, με μήκος 3.610μ. Αποτελείται από 19 στροφές και έχει σχεδιαστεί ώστε να προσφέρει σημεία για προσπεράσματα και απαιτητικές αλλαγές πορείας.

  H πρόσβαση στο χώρο γίνεται είτε μέσω του Προαστιακού, (στάση Τατόι) είτε με αυτοκίνητα τα οποία σταθμεύουν, μέσα στο αεροδρόμιο, δωρεάν. Υπάρχουν δύο είσοδοι, Βόρεια και Νότια, από τον περιμετρικό δρόμο του αεροδρομίου (λεωφόρος Τατοΐου).

Την ημέρα του αγώνα, το κανονικό εισιτήριο κοστίζει 10 ευρώ, στην κερκίδα 15 ευρώ, Φοιτητικό και Μαθητικό με 5 ευρώ ενώ η είσοδος είναι δωρεάν για παιδιά έως 12 ετών για ΑΜΕΑ (Άτομα με ειδικές ανάγκες) και για άνεργους με επίδειξη θεωρημένης κάρτας ανεργίας (με βεβαίωση ανανέωσης). Το Σάββατο στα δοκιμαστικά τα εισιτήρια θα διατίθενται στη μισή τιμή από αυτό της Κυριακής.

φωτογραφία εξωφύλλου: Photorally Press

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s