“24 Ώρες Ελλάδα” 2017 | Το επετειακό… με ρεκόρ συμμετοχών!


Στις 21 Οκτωβρίου εκκινεί το μοναδικό στο είδος του Endurance Regularity Rally στην Ευρώπη, το «24 Ώρες Ελλάδα» που φέτος γιορτάζει τα είκοσι χρόνια του!
Ενενήντα οκτώ ετοιμοπόλεμα πληρώματα με τα καλά προετοιμασμένα ιστορικά αυτοκίνητα τους θα ξεκινήσουν στις 9:00 το πρωί από την Ακρόπολη με κατεύθυνση προς Ισθμό και μετά προς Κλειτορία, όπου θα γίνει και η πρώτη ανασυγκρότηση της ημέρας. Μετά σειρά έχει η Πάτρα όπου θα γίνει και η τρίωρη νυχτερινή ανασυγκρότηση του 20ου «24 Ώρες Ελλάδα»  και θα τερματίσει το έπαθλο «12 Ώρες Ελλάδα».

Γύρω στα μεσάνυχτα οι οδηγοί θα ανάψουν τους προβολείς των αυτοκινήτων τους, οι συνοδηγοί θα βγάλουν τους φακούς και θα αρχίσει το νυχτερινό κομμάτι που έχει προσδώσει αυτόν το ιδιαίτερο χαρακτήρα σε αυτό το περιπετειώδες ράλλυ. Η Γέφυρα Ρίου-Αντιρρίου θα ενώσει το ημερήσιο με το νυχτερινό σκέλος, τα αποφασισμένα πληρώματα θα έρθουν αντιμέτωπα με τις νυχτερινές ειδικές διαδρομές της Στερεάς Ελλάδας και με τη συμπλήρωση περίπου 800 χιλιομέτρων και 24 ωρών θα τερματίσουν στην Αθήνα.

Λίστα Συμμετοχών

φωτογραφία εξωφύλλου: actionstudiogr

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s