2η Ανάβαση Ελασσόνας | 11-12 Νοεμβρίου 2017


Η Λ.Α.Μ.Κ.Ε μετά από έγκριση της Ο.Μ.Α.Ε διοργανώνει την 2η Ανάβαση Ελασσόνας στις 11-12 Νοεμβρίου 2017. Ο αγώνας είναι ενταγμένος στο Ελληνικό Ημερολόγιο Αγώνων 2017 και προσμετρά βαθμολογικά στο Κύπελλο Αναβάσεων Βορείου Ελλάδος. Τελεί υπό την αιγίδα της Περιφέρειας Θεσσαλίας και της υποστήριξης του  Δήμου Ελασσόνας.

Η διαδρομή της ανάβασης είναι το τμήμα της Ε.Ο. Ελασσόνας-Κοζάνης και βρίσκεται δύο χιλιόμετρα από την Ελασσόνα με κατεύθυνση προς Κοζάνη. Το μήκος της διαδρομής είναι 3,8 χλμ.

Το ενδιαφέρον των αγωνιζόμενων και των θεατών για τον αγώνα είναι μεγάλο. Οι πρώτες ενδείξεις είναι πολύ θετικές και όλα δείχνουν ότι θα υπάρχει μεγάλος αριθμός συμμετοχών απ’ όλη την Ελλάδα που θα προσφέρουν ένα μοναδικό θέαμα στο κόσμο που θα ανέβει στο βουνό να παρακολουθήσει από κοντά τον αγώνα.

Το πρόγραμμα του αγώνα είναι :

Συμπληρωματικός Κανονισμός
Δήλωση Συμμετοχής

Χορηγοί Επικοινωνίας του αγώνα είναι : Εφημερίδα Ελευθερία (ΛΑΡΙΣΑΣ) & www.eleftheria.gr, 4ΤΡΟΧΟΙ & www.4troxoi.gr, Ράδιο Ελασσόνα 88.4 & www.radioelassona.gr , party 97.1 FM & www.party971.gr , www.grally.gr, www.time2rally.gr, TV-ΘΕΣΣΑΛΙΑ.

Βρείτε στο διαδίκτυο τη λέσχη και ενημερωθείτε για τον αγώνα και τις δραστηριότητές της: http://lamke1977.blogspot.gr/ , στο Facebook με την ονομασία ΛΑΜΚΕ καθώς και 2η Ανάβαση Ελασσόνας 2017. Τηλέφωνο επικοινωνίας : 2410-285676, 6972-481087, Περίφανος Δημήτρης.

φωτογραφία εξωφύλλου: Ντούφας Σάκης

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s