38ο Ράλλυ Παλάδιο: Συμμετοχές


Με 42 συμμετοχές θα διεξαχθεί το 38ο Ράλλυ Παλάδιο, αγώνας για το Κύπελλο Ράλλυ Ασφάλτου καθώς και για το Πρωτάθλημα Ιστορικών Αυτοκινήτων. Το 38ο Ράλλυ Παλάδιο θα διεξαχθεί το Σάββατο με εκκίνηση στις 13:45. Το νυχτερινό σκέλος αναμένεται το πιο ενδιαφέρον και θεαματικό σε πολύ όμορφες και απαιτητικές ειδικές διαδρομές, ενώ ο τερματισμός έχει προγραμματιστεί για τις 20:20.

Συμμετοχές

Το 38ο Ράλλυ Παλάδιο είναι και φέτος μια σπουδαία ευκαιρία για τους θεατές να παρακολουθήσουν εντυπωσιακά περάσματα κοντά στην Αθήνα, καθώς επιπλέον όλων βοηθά και ο σχεδιασμός του ωραρίου. Έδρα θα είναι το λιμάνι της Νέας Περάμου με τις τοπικές αρχές να προσφέρουν και φέτος οποιαδήποτε υποστήριξη κρίνεται απαραίτητη για την ομαλή διεξαγωγή του αγώνα.

ΠΕΡΙΓΡΑΦΕΣ ΕΙΔΙΚΩΝ ΔΙΑΔΡΟΜΩΝ ΚΑΙ ΠΡΟΣΒΑΣΕΙΣ ΘΕΑΤΩΝ

ΠΡΟΣΟΧΗ:Οι Ειδικές Διαδρομές ενδέχεται να ανοίξουν μετά από έγκριση της Τροχαίας (εφόσον δεν υπάρξουν καθυστερήσεις),ΑΥΣΤΗΡΑ για 20’λεπτά ΜΟΝΟ μετά το πέρασμα του ουραγού και ΜΟΝΟ ΜΕ ΤΗ ΦΟΡΑ ΤΟΥ ΑΓΩΝΑ

Ε.Δ.1/4 / 5 & 8  – Μελετάκι  | Μήκος 8.30 χλμ.
ΕκκίνησηΕ.Δ.1–14:14 | ΕκκίνησηΕ.Δ.4–16:06 | Εκκίνηση Ε.Δ. 5 – 18:08 | Εκκίνηση Ε.Δ. 8 – 20:00

Η διαδρομή θα παραμείνει κλειστή από τις13:10 έως τις 21:30

Περιγραφή

Η παλιά γνωστή ειδική διαδρομή της Μάνδρας που επιστρέφει με τη φορά από Μάνδρα προς Κανδήλι. Περιέχει γρήγορα και τεχνικά κομμάτια που εναλλάσσονται σχεδόν σε όλο το μήκος της Ε.Δ.

Προσβάσεις

Αφετηρία: Από τη Μάνδρα με κατεύθυνση προς Άγιο Ιωάννη,  Κανδήλι, Μελετάκι,  1 χλμ. μετά την εκκλησία Αγ. Αικατερίνη που βρίσκεται στην έξοδο της πόλης. Ο δρόμος δεν είναι φαρδύς και θέλει ιδιαίτερη προσοχή για να μην κλείσει η διαδρομή για τα αγωνιστικά, από παρκαρισμένα αυτοκίνητα θεατών.

Ενδιάμεση πρόσβαση: Υπάρχει ενδιάμεση χωμάτινη πρόσβαση από την Αγία Αικατερίνη στη διχάλα δεξιά και μετά από περίπου 5 χλμ. αριστερά προς Άγιο Ιωάννη. Η πρόσβαση βγάζει στο 1ο χλμ. της ειδικής διαδρομής.

Τερματισμός: Από την Εθνική Οδό στην έξοδο προς Νέα Πέραμο, στο Τ στρίβετε αριστερά και στην επόμενη διασταύρωση πάλι αριστερά. Ακολουθείτε τον παράλληλο δρόμο της Εθνικής Οδού μέχρι να φτάσετε σε διασταύρωση που αριστερά οδηγεί προς Νέα Πέραμο κάτω από την Ε.Ο. Στρίβετε δεξιά και ακολουθείτε τον δρόμο για 4χλμ. μέχρι να φτάσετε στον τερματισμό της Ε.Δ. Προσοχή: θα κινούνται πλοηγά και αγωνιστικά αυτοκίνητα με αντίθετη φορά, ενώ πρέπει να παρκάρετε με ιδιαίτερη προσοχή, ώστε να μην κλείσει ο δρόμος για τα αγωνιστικά.


Ε.Δ.2/6– Αλεποχώρι | Μήκος 4.20 χλμ.

ΕκκίνησηΕ.Δ.2–14:55 | ΕκκίνησηΕ.Δ.6–18:49

Η διαδρομή θα παραμείνει κλειστή από τις 13:50 έως τις 16:20 και από τις 17:45 έως τις 20:15

Περιγραφή

Γρήγορη ειδική διαδρομή που γίνεται για πρώτη φορά. Ορισμένα σημεία της διαδρομής προσφέρονται για θέαμα σε γρήγορα περάσματα.

Προσβάσεις

Αφετηρία:  Στο δρόμο από Μέγαρα προς Αλεποχώρι 580 μ. μετά τη διασταύρωση που δεξιά οδηγεί προς  Λούμπα.

Ενδιάμεσηπρόσβαση:ΕρχόμενοιαπόΜέγαρα,στηδιασταύρωσηπου δεξιά οδηγεί προς Λούμπα – Άνω Αλεποχώρι, στρίβετε δεξιά και μετά από  4 χλμ. αριστερά οδηγεί προς τον οικισμό Μορφαίικα. Μετά από 1 χλμ.  ασφάλτινου δρόμου φτάνετε στο 2.22 της Ε.Δ.

Για να φτάσετε στο ίδιο σημείο ερχόμενοι από Αλεποχώρι, στη διασταύρωση που βρίσκεται το ΣΤΟΠ της Ε.Δ., πηγαίνετε ευθεία και σε 1.50 χλμ. σε αριστερή φουρκέτα πηγαίνετε ευθεία για να συναντήσετε μετά από 1 χλμ. το 2.22 της Ε.Δ.

Τερματισμός: Ο τερματισμός βρίσκεται στο δρόμο που αριστερά στη δ/ση οδηγεί προς Αλεποχώρι και δεξιά προς Άνω Αλεποχώρι.


Ε.Δ.3 /7– ΨΑΘΑ | Μήκος 7.40

ΕκκίνησηΕ.Δ.3–15:18 | ΕκκίνησηΕ.Δ.7–19:12

Ηδιαδρομή θαπαραμείνεικλειστή απότις 14:15έως τις16:45 και από τις 18:10 έως τις 20:40

Περιγραφή

Τα πρώτα 4 χλμ. είναι πολύ ανηφορικά με συνεχόμενες φουρκέτες.  Υπάρχει ελάχιστος χώρος για παρκάρισμα, ενώ μόνο από κάποιο ύψωμα μπορεί κάποιος να δει ειδική διαδρομή συγχρόνως με εκπληκτική θέα τον Κορινθιακό κόλπο.  Τα τελευταία 3 χλμ. είναι γρήγορα και απαιτητικά.

Προσβάσεις

Αφετηρία: Επειδή η διαδρομή από Μέγαρα προς Αλεποχώρι θα είναι κλειστή για την Ε.Δ. «Αλεποχώρι» από τις 13:50, στρίβετε δεξιά στη δ/ση που οδηγεί προς Λούμπα-Άνω Αλέποχώρι και συνεχίζοντας τον ασφάλτινο δρόμο φτάνετε στη δ/ση με τον κεντρικό που αριστερά έρχεται από Μέγαρα, βρίσκεται το ΣΤΟΠ της Ε.Δ. «Αλεποχώρι». Συνεχίζοντας φτάνετε στην παραλία Αλεποχωρίου και στρίβετε δεξιά.  Μετά από 5 χλμ. φτάνετε στην Ψάθα και ακολουθώντας κατεύθυνση προς Βίλλια, φτάνετε στην αφετηρία της ειδικής διαδρομής.

Προσοχή: Επειδή ο δρόμος πριν την αφετηρία δεν έχει θέσεις για παρκάρισμα, αφήστε τα αυτοκίνητά σας στη διασταύρωση που αριστερά πάει στην παραλία και σε κάθε περίπτωση μην εμποδίζετε τη διέλευση των αγωνιστικών προς την ειδική διαδρομή.

 Τερματισμός: Ο τερματισμός βρίσκεται στον δρόμο που από Βίλλια πάει προς Ψάθα – Πόρτο Γερμενό και συγκεκριμένα 8 χλμ. μετά τα Βίλλια, στη διασταύρωση προς Ψάθα.  Έχει χώρο για πάρκινγκ και ο τερματισμός βρίσκεται 200 μ. από το σημείο του Στοπ.

ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ ΠΡΟΣ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΘΕΑΤΕΣ: Φροντίστε φεύγοντας να πάρετε μαζί σας σε μια μικρή σακούλα τα άχρηστα αντικείμενα που χρησιμοποιήσατε ΚΑΙ ΚΑΛΗ ΔΙΑΣΚΕΔΑΣΗ

Ωράριο

 

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s