Εκδήλωση για την οδική ασφάλεια απο τον ΣΜΑ Βελβεντού


Με το μήνυμα ‘’πάτα ΦΡΕΝΟ στην ταχύτητα, δώσε ΓΚΑΖΙ στα όνειρα σου ‘’ ο Σύλλογος Μηχανοκίνητου Αθλητισμού Βελβεντού σε συνεργασία με την Τροχαία Κοζάνης, διοργανώνει εκδήλωση για την οδική ασφάλεια.

Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί στις 9 Δεκεμβρίου 2017 και ώρα 18:00 στο Πνευματικό Κέντρο Βελβεντού και απευθύνεται στους μαθητές του δημοτικού, γυμνασίου, και λυκείου Βελβεντού στους γονείς ,αλλά και σε όλους εμάς που κινούμαστε καθημερινά στο δρόμο. Η πρόσκληση είναι ανοιχτή και για όποιον επιθυμεί από τις γύρω περιοχές να την παρακολουθήσει.

Τα παιδιά θα έχουν την ευκαιρία να διαπαιδαγωγηθούν μέσα από τις ομιλίες από ειδικούς που θα ακολουθήσουν και από την προβολή video σε θέματα που αφορούν την οδική ασφάλεια. Στόχος της εκδήλωσης είναι η ευαισθητοποίηση του κόσμου ώστε να επιδεικνύουν τον ανάλογο σεβασμό τόσο προς τους άλλους οδηγούς όσο και προς τους πεζούς και να οδηγούν με σεβασμό και σύνεση τηρώντας τους κανόνες οδικής κυκλοφορίας.

Ομιλητές της εκδήλωσης θα είναι ο Λώρης Μελετόπουλος “El-Em”, Μελος  της ΟΜΑΕ/ΕΠΑ, συνοδηγός αγώνων ράλλυ και Πολυπρωταθλητής Ελλάδας και ο Διόγκαρης Σπυρίδων, Διοικητής της  τροχαίας Κοζανης.  Την παρουσίαση της εκδήλωσης θα κάνει ο δημοσιογράφος του West Channel, Δημήτρης Βακρατσάς.  Στο τέλος της εκδήλωσης θα κληρωθούν 4 ποδήλατα με το απαρίτητο κράνος για τους μικρούς φίλους που θα παρακολουθήσουν την εκδήλωση.

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s