38ο Ράλλυ Παλάδιο: Περιμένοντας να νυχτώσει!


Χθες το απόγευμα ολοκληρώθηκε ο Διοικητικός και Τεχνικός έλεγχος του 38ου Ράλλυ Παλάδιο στις εγκαταστάσεις του «Mr. KTEO» στη γέφυρα Ασπροπύργου.

Έτσι 41 πληρώματα θα πάρουν εκκίνηση για τον αγώνα που αναμένεται με μεγάλο ενδιαφέρον τόσο για το ημερήσιο, όσο όμως και για το νυχτερινό του κομμάτι. Το πρώτο αυτοκίνητο θα φύγει από το Λιμάνι της Νέας Περάμου στις 13:45 και έπειτα από οκτώ συνολικά περάσματα από τις ειδικές οι πιο ικανοί και τυχεροί θα καταλήξουν στο ίδιο σημείο για τον τερματισμό που είναι προγραμματισμένος για τις 19:30.

Βρείτε το Ωράριο και τις Προσβάσεις Θεατών ΕΔΩ

Η προετοιμασία του αγώνα συνεχίστηκε ακόμη πιο εντατικά τις τελευταίες ημέρες και στο πλευρό της START LINE βρέθηκαν για μια ακόμη χρονιά οι τοπικές αρχές της Δυτικής Αττικής.

Στο πλαίσιο αυτής της συνεργασίας ο Αντιπεριφερειάρχης Δυτικής Αττικής, κ. Ιωάννης Βασιλείου δήλωσε τα εξής : «Το 38ο Ράλλυ Παλάδιο – αποτελεί και φέτος μια από τις πιο σημαντικές πανελλαδικά αθλητικές διοργανώσεις – ασφαλώς και της περιοχής μας. Θα ήθελα λοιπόν να εκφράσω τη χαρά με την οποία υποδεχόμαστε τα πληρώματα και φέτος. Έχουμε προσπαθήσει από κοινού με τους διοργανωτές του αγώνα – και είμαστε βέβαιοι – πως η Δυτική Αττική θα αποδειχθεί φιλόξενη και φέτος για οδηγούς και συνοδηγούς – που θα συμμετέχουν στο Ράλλυ Παλάδιο. Για εμάς – είναι σημαντική οποιαδήποτε διοργάνωση κύρους και ενδιαφέροντος στην περιοχή μας – καθώς έτσι μας δίνεται η ευκαιρία να προάγουμε τον αθλητισμό – σε σωστές βάσεις και σε νεαρές ηλικίες. Ιδίως μάλιστα – όταν αναφερόμαστε σε έναν αγώνα αυτοκινήτων – που προσφέρει ξεχωριστό θέαμα. Θέλουμε να ευχηθούμε σε όλους τους συμμετέχοντες καλή επιτυχία – και ασφαλή αγώνα – το ίδιο και στους διοργανωτές – δηλώνοντας πως παραμένουμε στο πλευρό τους».

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s