2η Ανάβαση Ελασσόνας | Οι συμμετοχές ξεπέρασαν κάθε προσδοκία!


Το Σαββατοκύριακο 11-12 Νοεμβρίου, η καρδιά του Μηχανοκίνητου Αθλητισμού χτυπά στην Θεσσαλία. Η Ελασσόνα και ολόκληρος ο Νομός Λάρισας ετοιμάζονται να υποδεχτούν τους επισκέπτες, αγωνιζόμενους και θεατές.

Η δεύτερη Ανάβαση Ελασσόνας είναι προ των πυλών και όλα είναι έτοιμα για την διοργάνωση. Η Λέσχη Αυτοκινήτου & Μοτοσυκλέτας Καλλιθέας Ελασσόνας(ΛΑΜΚΕ), με την αρωγή της Περιφέρειας Θεσσαλίας και του Δήμου Ελασσόνας, είναι έτοιμη να προσφέρει μια διοργάνωση που θα αφήσει άπαντες ικανοποιημένους.

Η διαδρομή της ανάβασης είναι το τμήμα της Ε.Ο. Ελασσόνας-Κοζάνης και βρίσκεται δύο χιλιόμετρα από την Ελασσόνα με κατεύθυνση προς Κοζάνη, με  το μήκος της είναι 3,8 χλμ.

Οι συμμετοχές ξεπερνούν κάθε προσδοκία, αποτελώντας ευχάριστη έκπληξη για τον θεσμό του κυπέλλου και αποτελώντας νέο ρεκόρ. Με τους πρωταγωνιστές να έχουν δηλώσει συμμετοχή αλλά και πολλούς ακόμη οδηγούς, αρκετοί εξ αυτών να συμμετέχουν για πρώτη φορά σε αγώνα ανάβασης αφήνοντας ελπιδοφόρα μηνύματα για τον χώρο των αγώνων αυτοκινήτου. Πολλοί είναι επίσης και οι οδηγοί που θα ανέβουν τη διαδρομή κάνοντας drift χαρίζοντας το αντίστοιχο θέαμα στον κόσμο.

Ο δρόμος για την κυκλοφορία θα κλείσει
το Σάββατο 11 & την Κυριακή 12 Νοεμβρίου στις 10:00. Εκκίνηση Δοκιμών και αγώνα στις 11:00

Η διαδρομή έχει ΑΣΦΑΛΗ σημεία θέασης με μεγάλη ορατότητα, σχεδόν σε όλο το μήκος της. Δεν υπάρχει λόγος να κάτσει κάποιος σε επικίνδυνο σημείο.  Η υπακοή στις εντολές των κριτών είναι αδιαπραγμάτευτη για ΟΛΟΥΣ τους θεατές.

anavasi ellasonas 2017 lamke

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s