Ράλλυ Σπριντ Μολών Λαβέ 2017 | 18-19 Νοεμβρίου


Το Αθλητικό Σωματείο “Λέσχη Αυτοκινήτου Σπάρτης” (Λ.Α.Σ.) και η Α.Λ.Α.Κορίνθου διοργανώνουν στις 18-19 Νοεμβρίου το Ράλλυ Σπριντ Μολών Λαβέ 2017. Ο αγώνας είναι ο 5ος γύρος του Κυπέλλου Χωμάτινων Ράλλυ 2017 (εξ αναβολής από τις 29-30/4) και θα διεξαχθεί -με μία μόνο μικρή αλλαγή- στην ίδια διαδρομή της προηγούμενης χρονιάς – με εκκίνηση την θέση Ζυγός στον επαρχιακό δρόμο Καρυών- Άγιος Πέτρος και τερματισμό το χωριό Βαρβίτσα.

Οι συμμετοχές έχουν ξεκινήσει και λήγουν στις 10 Νοεμβρίου 2017. Όποιος θέλει να λάβει μέρος στον αγώνα οφείλει να συμπληρώσει δήλωση συμμετοχής και να την υποβάλει στη Γραμματεία του αγώνα: Βρασίδου 110 Σπάρτη, τηλ. 6937.123111 – 6908.622100- FAX: 27310.22726, e-mail: lamlam2186@hotmail.gr

Συμπληρωματικός Κανονισμός

Η ιστορία του Πάρνωνα, η άριστη διαδρομή, η άψογη διοργάνωση, η πρωτόγνωρη φιλοξενία της Λέσχης και των κατοίκων των Καρυών, είναι στοιχεία που εγγυώνται ένα Σαββατοκύριακο που αξίζει να ζήσουν αγωνιζόμενοι και θεατές. Η διαδρομή έχει όλα τα στοιχεία που θέλει ένας αγωνιζόμενος, ασφάλεια, καλό οδόστρωμα, ποικιλία στροφών, τέλεια σήμανση, μηδενικές φθορές, καλή οργάνωση. Κάτι ανάλογο θα ζήσουν και οι φίλοι του μηχανοκίνητου αθλητισμού που θα παρακολουθήσουν τον αγώνα , αφού οι προσβάσεις στην διαδρομή είναι αρκετές και τα σημεία που μπορούν να δουν τα αυτοκίνητα είναι πάρα πολλά και ασφαλή.

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s