2ος Αγώνας Ταχύτητας 2017 | Χρονομετρημένα: Ρεκόρ γύρου ο Σολδάτος


Ολοκληρώθηκαν με επιτυχία τα δοκιμαστικά του 2ου γύρου του Πανελληνίου Πρωταθλήματος Ταχύτητας. 

Τον αγώνα τον διοργανώνει το Σωματείο ΕΛ.Λ.Α.Δ.Α., σε συνεργασία με το Α.Σ.Σ.Ο.Α.Α. και την Αυτοκινητιστική Λέσχη Τρίπολης (Α.Λ.Τ.) και έχει 58 συμμετέχοντες, που με ορισμένα άκρως εντυπωσιακά ή παρεμφερή σε απόδοση αυτοκίνητα δίνουν την υπόσχεση πλούσιου θεάματος και στις έξι κατηγορίες.

Τον ταχύτερο χρόνο της ημέρας τον κατάφερε ο Παναγιώτης Σολδάτος (Alfa Romeo 156), 59.503, και pole position στη Formula Saloon. Δεύτερος ο Απόστολος Εδιρνέλης (Honda Civic) και τρίτος ο Κωνσταντίνος Τζαφάρας (Lancia Delta Integrale).

F.Saloon – Χρ.Δοκιμές

Pole position για τον Μίλτο Κύρκο στο Ενιαίο Πρωτάθλημα ΣΟΑΑ (Skoda Fabia), με διαφορά 66 εκατοστών του δευτερολέπτου από τον Νίκο Ζάχο. Τρίτος χρόνος από τον Γιάννη Χαραλαμπόπουλο.

Ενιαίο – Χρ.Δοκιμές

Πρώτος στην κατηγορία Touring και Super Touring ο Σπύρος Βοργιάς (Peugeot 106 S16). Τον ακολούθησαν οι Παναγιώτης Ευθυμίου (BMW M3 DTM) και Νίκος Πλέσσας (Ford RS500).

Tour/GT – Χρ.Δοκιμές

Ο Ηλίας Ασημακόπουλος ταχύτερος στα χρονομετρημένα της κατηγορίας Sport (1:04.601), εμπρός από τον Διονύση Γιαννούλη και τον Χαράλαμπο Μίλλη – άπαντες με Peugeot 106 S16.

Sport – Χρ.Δοκιμές

Πρώτος χρόνος και στις Δοκιμές Κατάταξης από τον Γιώργο Κατσαρό (Ford Escort) στα Ιστορικά, εμπρός από τους Κωνσταντίνο Τσιπλαντώνη και Κυριάκο Βυτογιάννη.

Ιστορικά – Χρ.Δοκιμές

 

 

Δείτε τις συμμετοχές και το πρόγραμμα εδώ.

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s