Ράλλυ Σπριντ Μολών Λαβέ 2017 : Mε 36 συμμετοχές !!!


Ο τελευταίος αγώνας του Κυπέλλου Χώματος με την επωνυμία ΄΄ΜΟΛΩΝ ΛΑΒΕ 2017 ΄΄ θα διεξαχθεί το Σαββατοκύριακο 18-19 Νοεμβρίου στις Καρυές του Δήμου Σπάρτης, είναι μία διοργάνωση της  ΛΕΣΧΗΣ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟΥ ΣΠΑΡΤΗΣ με την υποστήριξη της  ΑΛΑΚορινθίας  .

Ο αγώνας θα γίνει σε μια εξαιρετική διαδρομή του Πάρνωνα που τα 36 πληρώματα καλούνται να δώσουν θέαμα στους φίλους του Μηχανοκίνητου Αθλητισμού. Αν και ο κυπελλούχος έχει κριθεί εντυπωσιακές  είναι οι συμμετοχές και σε αριθμό αλλά και σε ποιότητα .

Στην μεγάλη κατηγορία C2 έχουμε 11 πληρώματα και η μάχη για την 2η & 3η θέση του Κυπέλλου χώματος κρατά ψηλά το ενδιαφέρον . Στην C3 και C5 υπάρχουν από  7 συμμετοχές και ο τίτλος στην Γενική F2 θα κριθεί εδώ. Τέλος ξεχωριστό ενδιαφέρον με τα περάσματα τους θα δώσουν τα 4 αυτοκίνητα της κατηγορίας των τζίπ.

Ο αγώνας θα ξεκινήσει στις 10:30 το πρωί της Κυριακής από την θέση Ζυγός στον επαρχιακό δρόμο Καρυών – Άγιος Πέτρος με κατεύθυνση την Βαρβίτσα όπου είναι και ο τερματισμός.

Το Σάββατο 18 Νοεμβρίου από ώρα 15:00 έως 17:00 τα αυτοκίνητα θα περάσουν Τεχνικό έλεγχο στην επιχείρηση ελαστικών του Γιώργου Γραμματικάκη στη Σπάρτη επί της οδού Ορθίας Αρτέμιδος.

Οι απονομές των Επάθλων θα γίνουν την Κυριακή το μεσημέρι μετά το τέλος του αγώνα στη πλατεία των Καρυών.

Η Λ.Α.Σ. ευχαριστεί τον ΔΗΜΟ ΣΠΑΡΤΗΣ , τον ΑΘΛΗΤΙΚΟ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟ , το Τοπικό Συμβούλιο των Καρυών, τον Αθλητικό και Πολιτιστικό  σύλλογο , που είναι αρωγοί   στην διεξαγωγή του αγώνα.

 

φωτογραφίες: Photo Rally Press

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s