Αναβάλλεται το 5ο Athens Rally Sprint – «Αγ. Μερκούριος»


Η Ελληνική Λέσχη Αυτοκινήτου Δυτικής Αττικής (ΕΛ.Λ.Α.Δ.Α.) και το Α.Σ.Σ.Ο.Ο.Α. εκφράζουν τα βαθύτατα και ειλικρινή τους συλληπητήρια στις οικογένειες των θυμάτων των ακραίων καιρικών φαινομένων που έπληξαν την περιοχή της Δυτικής Αττικής, και ανακοινώνουν την αναβολή του 5ου Athens Rally Sprint – «Άγιος Μερκούριος», που ήταν προγραμματισμένο για το Σάββατο 18 Νοεμβρίου 2017.

Τα δύο Σωματεία και οι υποστηρικτές του αγώνα, το Δημόσιο ΚΤΕΟ Χολαργού (που σε ανακοίνωσή του αναφέρει ότι «σέβεται τους συνανθρώπους μας που δοκιμάζονται στη Δυτική Αττική και αποδίδει φόρο τιμης στα θύματα αυτής της καταστροφής») και η Περιφέρεια Αττικής, συμμετέχουν στο τριήμερο εθνικό πένθος που κηρύχθηκε από τον πρωθυπουργό για τους συνανθρώπους μας που έχασαν τη ζωή τους.

Ταυτόχρονα, σεβόμενα απολύτως την κατάσταση εκτάκτου ανάγκης στη Δυτική Αττική, τα Σωματεία δεν επιθυμούν επουδενί να σταθούν εμπόδιο στις άμεσες προτεραιότητες των δομών διάσωσης για την αναζήτηση των αγνοούμενων αυτής της τραγωδίας, και εκφράζουν τις ευχές τους για αίσια κατάληξη των προσπαθειών.

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s