Τις 32 έχουν φτάσει οι προσωρινές συμμετοχές για το Ράλλυ Κένταυρος 2017


Το Αθλητικό Σωματείο ¨Λέσχη Αυτοκινήτου Βόλου¨ (Λ.Α.ΒΟΛΟΥ), ανακοινώνει τη διοργάνωση του 36ου¨AEGEAN ΚΑΡΑΛΗΣ¨ Ράλλυ Κένταυρος στις 2 & 3 Δεκεμβρίου που αποτελεί τον Τελικό του Πανελλήνιου Κυπέλλου Ασφάλτου και θα κρίνει τους Κυπελλούχους Ασφάλτου του 2017!

Το ταξίδι του Πανελληνίου Κυπέλλου Ράλλυ Ασφάλτου 2017 ξεκίνησε πριν από εννέα (9) μήνες, με τον πρώτο αγώνα στις αρχές του Μάρτη και το Ράλλυ Αττικό. 272 ημέρες μετά, και ύστερα από αλλεπάλληλους αγώνες των Περιφερειακών Κυπέλλων  σε Νότια & Βόρεια Ελλάδα και Κρήτη, φθάσαμε στον Τελικό αγώνα του θεσμού, με τους πρωταγωνιστές του να αναμετρούνται στις ιδιαίτερες  ασφάλτινες  επιφάνειες στο θρυλικό βουνό των Κενταύρων.

Ο αγώνας είναι το επιστέγασμα της φετινής χρονιάς για τα ασφάλτινα ράλλυ, με τους πρωταγωνιστές του θεσμού να ετοιμάζονται για το τελευταίο και πιο σημαντικό φετινό ραντεβού, σε αγαπημένες ασφάλτινες Ειδικές Διαδρομές του Πηλίου. Το Ράλλυ Κένταυρος εκτός από τη δική του, αυτόνομη και πάρα πολύ σημαντική ιστορία, φέτος απέκτησε μεγαλύτερη βαρύτητα καθώς ορίστηκε από την Επιτροπή Αγώνων (ΕΠ.Α.) της Ομοσπονδίας Μηχανοκίνητου Αθλητισμού Ελλάδος (Ο.Μ.Α.Ε.), ως ο αγώνας που θα φιλοξενήσει τον Τελικό του Πανελλήνιου Κυπέλλου Ασφάλτου 2017.

Να σημειωθεί ότι έχει δοθεί παράταση στις δηλώσεις συμμετοχών μέχρι το μεσημέρι της Δευτέρας!!

 

 

φωτογραφία εξωφύλλου: Photo Rally Press

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s