3ος Αγώνας Ταχύτητας 2017: Ελεύθερες Δοκιμές & Χρονομετρημένα


Ολοκληρώθηκαν με επιτυχία τα δοκιμαστικά για τον 3ο Αγώνα Ταχύτητας 2017, με τα SKODA του ενιαίου να παίζουν στα εκατοστά! Ενώ η εντυπωσιακή Ferrari 458 Challenge, του Παναγιώτη Ηλιόπουλου, κατάφερε χρόνο 1:01.767 στα ελεύθερα δοκιμαστικά.

Pole position για τον Γιώργο Καμιτσάκη στο Ενιαίο ΣΟΑΑ, μετά από μια συγκλονιστική μάχη με τον Μίλτο Κύρκο και τον Νίκο Ζάχο που τον ακολούθησαν στα 54 και 92 χιλιοστά του δευτερολέπτου!

 

Τρία στα τρία στην ημέρα για τον Γιώργο Κεχαγιά (Ford Sierra RS500, Νο26), καθώς ήταν πρώτος και στις κατατακτήριες δοκιμές της Touring-Super Touring. Δίπλα του, στην πρώτη σειρά της εκκίνησης του αγώνα, θα παραταχθεί ο Νίκος Πλέσσας (Ford RS500), ενώ στην τρίτη θέση θα βρεθεί ο -πρώτος της κατηγορίας Touring- «Ρώσος» (VW Golf, No31)

Ταχύτερος και στις δοκιμές κατάταξης ο Γιώργος Κατσαρός (Ford Escort). Δίπλα του, στη δευτερη θέση της εκκίνησης, θα βρεθεί ο Γιάννης Καλαϊτζιάν (Fiat Ritmo 125TC GroupB) και πίσω του στην τρίτη θέση ο Τάκης Κουτσίκος (BMW 2002)

Από την pole position θα ξεκινήσει τον αγώνα της Formula Saloon ο Παναγιώτης Ηλιόπουλος με τη Ferrari 458 Challenge, καθώς σημείωσε τον πρώτο χρόνο των δοκιμών κατάταξης (1:02.469) εμπρός από τον Παναγιώτη Σολδάτο (Alfa Romeo 156) και τον Απόστολο Εδιρνελή (Honda Civic)

 

Η πρώτη μέρα στα Μέγαρα άφησε λαμπρές υποσχέσεις για έξι πολύ ενδιαφέροντες αγώνες την Κυριακή (3/12): δύο για το Ενιαίο, δύο για τις κατηγορίες Τουρισμού-Μεγάλου Τουρισμού, και από έναν για τα Ιστορικά και τη Formula Saloon. Το δεκάλεπτο warm-up για κάθε κατηγορία θα ξεκινήσει στις 10:00, και ο πρώτος αγώνας (Ενιαίου) θα πάρει εκκίνηση στις 11:00. Υπενθυμίζουμε ότι η τιμή του εισιτηρίου είναι μόνο 5 Ευρώ.

Αναλυτικά τα αποτελέσματα ΕΔΩ

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s