Πρωτάθλημα Σ.Ι.Σ.Α. 2017… μία απολύτως επιτυχημένη χρονιά!


Ο Σύλλογος Ιδιοκτητών Σπορ Αυτοκινήτων συμπλήρωσε με απόλυτη συνέπεια και επιτυχία το αγωνιστικό του πρόγραμμα για το 2017.

Συνολικά έγιναν 5 αγώνες με μέσον όρο 84 συμμετεχόντων ανά αγώνα. Την πρωταθληματική σαιζόν της ΕΟ.ΦΙΛΠΑ άνοιξε τον Μάρτιο το 8ο Κλασσικό Ράλλυ Ελλάδας που εδώ και 8 χρόνια συνδιοργανώνεται υποδειγματικά με τη φίλη λέσχη, ΦΙΛ.Π.Α. και αποτελεί έναν από τους σημαντικότερους αγώνες της Ελλάδας για ιστορικά αυτοκίνητα.


Τον Απρίλιο έγινε ο Κρεμασμένος Λαγός που αναβιώσε για 2η χρονιά με σεβασμό τη θρυλική Ανάβαση Βούλας. Τον Ιούνιο ακολούθησε η 24η έκδοση του Γύρου Αττικής

Καθ’όλη τη διάρκεια του καλοκαιριού κορυφώθηκαν οι πυρετώδεις προετοιμασίες του επετειακού 20ου Ράλλυ 24 Ώρες Ελλάδα, ενώ τον Σεπτέμβριο οργανώθηκε στα Μέγαρα μαζί με την HTTC ένα από τα πιο επιτυχημένα track day της χρονιάς.

Το φετεινό 24 Ώρες Ελλάδα έγινε τον Οκτώβριο και δικαίωσε τη φήμη του ως ο κορυφαίος αγώνας regularity αντοχής στην Ελλάδα ενώ παράλληλα σημείωσε ρεκόρ συμμετοχών όλων των εποχών.

Τον Δεκέμβριο και παρά τα εμπόδια της γνωστής παράλογης υπουργικής απόφασης ο σύλλογος μας έλαμψε πάλι με την άρτια διοργάνωση του ΣΙΣΑ Grand Prix και με το πλήθος των αγωνιζομένων που μας τίμησαν με τη συμμετοχή τους.

Το αγωνιστικό πρόγραμμα του 2018 θα ανακοινωθεί σύντομα και θα περιλαμβάνει το 9ο Κλασσικό Ράλλυ Ελλάδας, τον Κρεμασμένο Λαγό 2018, τον 25ο Γύρο Αττικής, το 21ο Ράλλυ 24 Ώρες Ελλάδα και το ΣΙΣΑ Grand Prix 2018. Το πρόγραμμα επίσης θα εμπλουτισθεί με 2 track days στα Μέγαρα και με εκδηλώσεις περιηγητικού χαρακτήρα, ενώ σχεδιάζουμε και ένα ταξίδι στην Ιταλία, στο Passo Stelvio. Επίσης σύντομα θα ανακοινωθεί ημερομηνία για την κοπή πίτας και την απονομή πρωταθλήματος 2017.

Ο ΣΙΣΑ σας εύχεται καλά Χριστούγεννα και ένα ευτυχισμένο 2018.

 

φωτογραφίες: actionstudiogr

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s