Γιώργος Καρακούλας… το επόμενο βήμα


Ο Γιώργος Καρακούλας θα έχει την πρώτη του επίσημη δοκιμή ως test driver για την Schutz Motorsport μιας και ο νεαρός πρωταθλητής των καρτ αποφάσισε να προχωρήσει στο επόμενο βήμα κλείνοντας τη συμμετοχή του σε ένα διεθνές 4ήμερο εντατικής αγωνιστικής οδήγησης και αξιολόγησης στην πίστα της Cartagena στην Iσπανία στις 9-12 Ιανουαρίου 2018. Διοργανωτής είναι η αγωνιστική ομάδα Schutz Motorsport η οποία συμμετέχει στο παγκόσμιο πρωτάθλημα αυτοκινήτων τουρισμού GT καθώς και στο supercup και το γερμανικό πρωτάθλημα της Porsche.

Τις πρώτες δύο ημέρες ο Γιώργος θα βρεθεί πίσω από το τιμόνι ενός αγωνιστικού Cayman GT4 Clubsport και στη συνέχεια θα οδηγεί για τις επόμενες δύο ημέρες μια Porsche GT3 991 Cup. Τα αυτοκίνητα θα είναι προετοιμασμένα για συνθήκες αγώνα ώστε ο οδηγός να αξιολογηθεί ανάλογα με τις επιδόσεις και τον αγωνιστικό του χαρακτήρα απέναντι στην ομάδα και σε μια τέτοια πρόκληση.

Οι εμπειρίες που θα κερδίσει από αυτή την πρόκληση θα είναι μοναδικές αν αναλογιστούμε τις προδιαγραφές της GT3 991 Cup. Κινητήρας 3,8 λίτρων V6 boxer που αποδίδει 460 ίππους, σειριακό κιβώτιο 6 ταχυτήτων και 6πίστονα εμπρός φρένα με 4πίστονα πίσω στο θρυλικό αμάξωμα της Porsce 911 που γνωρίζει συνεχή εξέλιξη όλα αυτά τα χρόνια για να φτάσει στη σημερινή της έκδοση (991 Cup).

Ευχόμαστε στο Γιώργο καλή αγωνιστική χρονιά για το 2018 που σίγουρα ξεκινά με τον καλύτερο δυνατό τρόπο και αποτελεί την πρώτη διεθνή εμπειρία για οδηγό αγώνων του ΣΜΑΚ!

Δελτίο Τύπου ΣΜΑΚ

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s