Εκλογές ΦΙ.Λ.Π.Α. 2018 | Φωτεινόπουλος: “Η λέσχη πρέπει να συνεχίσει να διοικείται με Ήθος, Σύνεση & Ενότητα!”


Την Παρασκευή 12 Ιανουαρίου, ο Τάκης Φωτεινόπουλος, ανάμεσα σε ιστορικά οχήματα και πλήθος κόσμου, εξέθεσε τις θέσεις και το όραμα του για την ΦΙΛΠΑ, ως υποψήφιος Πρόεδρος του Διοικητικού Συμβουλίου της λέσχης.

Ακολουθεί το Δελτίο τύπου του υποψήφιου.

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ 12/1/2018
Τάκη Φωτεινόπουλου 

Αγαπητοί Φίλοι,

Αποφάσισα να θέσω υποψηφιότητα για την προεδρία της λέσχης μας, γιατί έχω ένα όραμα για την ΦΙΛΠΑ, που μοιράζομαι με μια ομάδα ανθρώπων που αγαπούν την λέσχη και την στηρίζουν με συνέπεια και σύνεση εδώ και πολλά χρόνια.

Το όραμα μας για την ΦΙΛΠΑ είναι: 
Εκσυγχρονισμός με σεβασμό στην παράδοση!

Αναγνωρίζουμε την άμεση ανάγκη για εκσυγχρονισμό της λέσχης για να ανταποκριθεί στο σήμερα, αλλά πιστεύουμε ότι ο εκσυγχρονισμός αυτός πρέπει να έρθει με απόλυτο σεβασμό στις αξίες και στην παράδοση της παλαιότερης λέσχης στην Ελλάδα.

Κοιτάζουμε μπροστά και θα υλοποιήσουμε το όραμα μας στην επόμενη διετία με ομάδες εργασίας και συγκεκριμένες ενέργειες που σας καταγράφω:
1. Πιστεύουμε ότι τα ιστορικά οχήματα πρέπει να έχουν τη δυνατότητα να κυκλοφορούν ελεύθερα και στην Ελλάδα χωρίς περιορισμούς, όπως κάνουν στις περισσότερες χώρες της Ευρώπης. Οργανώνουμε, λοιπόν, μια Ομάδα Εργασίας από μέλη μας (και όχι μόνο) που έχουν μοναδικό σκοπό να πιέζουν την ομοσπονδία και το κράτος προς αυτή τη κατεύθυνση… 
2. Θα συνεχίσουμε την πολιτική μας για την σύσφιξη σχέσεων με όλες τις λέσχες ιστορικών οχημάτων (αυτοκινήτων και μοτοσικλετών) στην Ελλάδα και το εξωτερικό, για να επιτύχουμε ένα «υγιές», λειτουργικό, κοινό πρόγραμμα εκδηλώσεων χωρίς αντιπαραθέσεις. 
3. Θα συνεχίσουμε τον εκσυγχρονισμό της λέσχης, που ξεκίνησε με το νέο λογισμικό που εγκαταστήσαμε πρόσφατα στο λογιστήριο, με την ολοκλήρωση της αγοράς ενός δικού μας σύγχρονου συστήματος χρονομέτρησης, με άμεση ανάρτηση των αποτελεσμάτων των αγώνων χωρίς λάθη. Θα εκσυγχρονίσουμε επίσης περαιτέρω την λειτουργία της γραμματείας για την καλύτερη εξυπηρέτηση των μελών μας. 
4. Θα βελτιώσουμε την επικοινωνία με τα μέλη μας, συνεχίζοντας την εξαμηνιαία έκδοση του νέου περιοδικού μας (που θα εμπλουτίσουμε με περισσότερα άρθρα και παρουσιάσεις) και παράλληλα έχουμε σχεδιάσει και έχουμε έτοιμο για έκδοση ένα Newsletter που θα ονομάζουμε «ΤΙ ΤΡΕΧΕΙ…» και θα ενημερώνει τα μέλη μας για όλα τα τρέχοντα θέματα κάθε μήνα. Θα βελτιώσουμε επίσης την λειτουργικότητα του site μας και θα δημιουργήσουμε σαν προέκταση του ένα δικό μας FORUM, όπου θα μπορούν τα μέλη μας (και όχι μόνο) να ανταλλάσσουν απόψεις και ιδέες που αφορούν τον χώρο μας. Tα μέλη θα επιλέγονται προσεκτικά, δεν θα είναι ανώνυμα και θα φροντίζουμε να επικρατεί ένα επίπεδο πολιτισμένο και ευπρεπές. 
5. Θα συνεχίσουμε την προσπάθεια μας για την προσέλευση νέων σε ηλικία μελών που ξεκίνησε πριν από 4 χρόνια. Σημειωτέον ότι τα τελευταία χρόνια η ηλικία των μελών έχει κατέβει ήδη σημαντικά! Οργανώνουμε επίσης μια ομάδα εργασίας από νέα σε ηλικία μέλη μας, που με «όπλο» ένα ειδικά σχεδιασμένο WELCOME PACK θα υποδέχεται και θα κατατοπίζει τα νέα μέλη στη λέσχη και στα δρώμενα της. 
6. Η έρευνα που κάναμε στα μέλη μας πριν από μερικούς μήνες, μας οδήγησε στην οργάνωση κάποιων πετυχημένων ομιλιών, παρουσιάσεων και σεμιναρίων. Αυτό θα συνεχιστεί και θα ενταθεί με περισσότερες ομιλίες και παρουσιάσεις στη λέσχη από επιφανή μέλη μας (και όχι μόνο), σεμινάρια με τεχνικό περιεχόμενο, εκδρομές πολιτισμικού ενδιαφέροντος σε μουσεία, μοναστήρια κλπ, τόσο στην Ελλάδα όσο και στο εξωτερικό.
7. Θα συνεχίσουμε να χτίζουμε την σχέση μας με την FIVA, που βρίσκεται σε άριστο επίπεδο. Σημειωτέον ότι η FIVA έχει επιλέξει την Ελλάδα για το επόμενο διεθνές τεχνικό συνέδριο! Επίσης, η Ελλάδα έχει επιλεγεί να είναι η χώρα όπου θα δοκιμαστεί το νέο ηλεκτρονικό σύστημα της FIVA, που θα επεκταθεί αργότερα στην υπόλοιπη Ευρώπη!
8. Η έρευνα που διεξήχθη από το ΔΣ μας οδήγησε και στον σχεδιασμό του προγράμματος μας για το 2018. Ένα πρόγραμμα που θα ικανοποιήσει όλα τα μέλη μας: με regularity ράλλυ, Touring, εκδρομές και περιηγήσεις, Track days και εκδρομές στο εξωτερικό!
9. Έχουμε σχεδιάσει και είμαστε έτοιμοι να βάλουμε σε άμεση εφαρμογή μια νέα ΚΑΡΤΑ ΜΕΛΟΥΣ που θα προμηθευτούν όλα τα μέλη μας. Η κάρτα αυτή παρέχει ειδικές, προνομιακές τιμές στους κατόχους, σε ανταλλακτικά αυτοκινήτων, εργασίες, σέρβις αλλά και σε προϊόντα σπιτιού και ρουχισμού από καταστήματα μελών της λέσχης μας.
10. Προσεγγίζουμε τις μεγαλύτερες διαφημιστικές εταιρείες με ειδικά διαμορφωμένο σχέδιο και προτάσεις, για να ξεκινήσουμε συνεργασίες που θα επιφέρουν περισσότερες χορηγίες στη λέσχη. Σημειωτέον ότι τα τελευταία δύο χρόνια, εισπράξαμε κοντά στα 25,000 ευρώ σε χορηγίες που έκαναν τις εκδηλώσεις μας πιο προσιτές για τα μέλη μας!
Κλείνοντας θέλω να τονίσω ότι μια ομάδα κρίνεται από το όραμά της και κατά πόσο αυτό είναι συμβατό με τις επιθυμίες των μελών της λέσχης. Κατά πόσο είναι συμβατό με τις αξίες της λέσχης!

Δεσμεύομαι λοιπόν, με την βοήθεια των συνεργατών και φίλων μου, να υπηρετήσω την λέσχη και να υλοποιήσω το πρόγραμμα εκσυγχρονισμού που σας παρουσίασα με απόλυτο σεβασμό στην ιστορία και τις παραδόσεις της ΦΙΛΠΑ!

“Η λέσχη πρέπει να συνεχίσει να διοικείται με Ήθος, Σύνεση και Ενότητα!”

Τάκης Φωτεινόπουλος 
Υποψήφιος Πρόεδρος ΦΙΛΠΑ

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s