28ο ΑΤΤΙΚΟ ΡΑΛΛΥ | Το Κύπελλο Ράλλυ Ασφάλτου Νοτίου Ελλάδος ξεκινά από την Φυλή


Υπέροχο θέαμα και εντυπωσιακά περάσματα από τους καλύτερους οδηγούς υπόσχεται το 28ο ΑΤΤΙΚΟ ΡΑΛΛΥ, που θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο 24 Φεβρουαρίου 2018, στην περιοχή της Φυλής. Είναι ο πρώτος αγώνας για το 2018 και προσμετρά στο Κύπελλο Ράλλυ Ασφάλτου Νοτίου Ελλάδος, στο Κύπελλο Ράλλυ Ασφάλτου Ιστορικών και στο Ενιαίο Skoda ΣΟΑΑ 2018. Την διοργάνωση έχει αναλάβει η Αγωνιστική Λέσχη Αυτοκινήτων (Α.Λ.Α), το παλαιότερο αθλητικό σωματείο αυτοκινήτου στην Ελλάδα.

Το 28ο ΑΤΤΙΚΟ ΡΑΛΛΥ αποτελείται από δύο Ειδικές Διαδρομές που επαναλαμβάνονται. Τη γνωστή και Κλασική Ειδική Διαδρομή Στεφάνη (Ε.Δ. 1 & 3), στην περιοχή «ΤΙΤΑΝ» και την Τεχνική Ειδική Διαδρομή Φυλής (Ε.Δ. 2 & 4), στην περιοχή της Φυλής. Η εκκίνηση και ο τερματισμός του αγώνα θα γίνουν μπροστά στο Δημαρχείο Φυλής.

Η ώρα εκκίνησης έχει οριστεί στις 10:30 π.μ., ενώ ο δρόμος των ειδικών διαδρομών θα κλείσει στις 9:30πμ.
Τα αγωνιστικά αυτοκίνητα, αφού κάνουν τον πρώτο κύκλο (loop) των Ειδικών Διαδρομών «Ε.Δ 1 & 2», θα συγκεντρωθούν για ενδεχόμενες επισκευές σε ειδικά διαμορφωμένο χώρο (Service Park) επί της Λεωφόρου Φυλής. Κατόπιν, θα συνεχίσουν για το δεύτερο κύκλο των Ειδικών Διαδρομών «Ε.Δ. 3 & 4», όπου και θα τερματίσουν.

Δήλωση Συμμετοχής

Το 28ο ΑΤΤΙΚΟ ΡΑΛΛΥ αποτελεί συνέχεια της πρωτοποριακής δράσης της Α.Λ.Α, η οποία στα 50 χρόνια ιστορίας της έχει αφήσει ανεξίτηλο το στίγμα της στο μηχανοκίνητο αθλητισμό. Καθοριστική είναι και η συμβολή των αντιδημάρχων Δ.Ε. Φυλής και Δ.Ε. Δερβενοχωρίων, κ.κ. Σπύρου Μπρέμπου και Νίκου Πέτρου αντίστοιχα, οι οποίοι από την πρώτη στιγμή αγκάλιασαν το εν λόγω εγχείρημα.

Να είστε όλοι εκεί για να παρακολουθήσετε την προσπάθεια σπουδαίων ελληνικών πληρωμάτων, με το θέαμα να ικανοποιεί ακόμα και τον πιο δύσκολο θεατή.

Έντυπο Δήλωσης Ομάδας Εθελοντών

φωτογραφία εξωφύλλου: Δαμαλάς Ηλίας

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s