ΡΑΛΛΥ ΑΧΑΙΟΣ|ΜΑΡΤΙΟΣ 2018


Το Σάββατο και την Κυριακή  10-11 Μαρτίου 2018, ο ΑΟΠ  διοργανώνει  στην ευρύτερη περιοχή της Πάτρας, τον αγώνα ¨40ο   ΡΑΛΛΥ ΑΧΑΙΟΣ¨,  που προσμετρά στο ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ  ΚΥΠΕΛΛΟ  ΑΓΩΝΩΝ  ΡΑΛΛΥ β ΑΣΦΑΛΤΟΥ  &  ΚΥΠΕΛΛΟ  ΡΑΛΛΥ ΝΟΤΙΟΥ ΕΛΛΑΔΟΣ  2018.

Ο αγώνας θα έχει επίκεντρο το ΣΑΒΒΑΤΟ 10 ΜΑΡΤΙΟΥ 2018  την πόλη της Πάτρας όπου θα γίνει ο αρχικός τεχνικός έλεγχος και η πανηγυρική εκκίνηση από την Πλατεία Γεωργίου και ώρα 19:30.

Την Κυριακή  11 Μαρτίου 2018, θα γίνουν οι Ειδικές Διαδρομές  ‘’ΣΑΛΜΕΝΙΚΟ’’  &  ‘’ΑΡΓΥΡΑ’’ (κατηφόρα η ανάβαση Πιτίτσα), οι οποίες θα επαναληφθούν τρεις φορές με service park & ανασυγκρότηση στο χώρο στάθμευσης απέναντι από την προβλήτα των φερυ-μποτ στο Ρίο, και τερματισμό στην Πλατεία Γεωργίου  στις 14:30 περίπου.

0007 ANADIOTIS - MAKRINOS RAlly Achaios 2017

Ο ΑΟΠ έχοντας την αμέριστη συμπαράσταση και βοήθεια των τοπικών φορέων, θεωρεί ότι θα γίνει ένας πολύ ενδιαφέρον & αρκετά οικονομικός αγώνας.

Οι δηλώσεις συμμετοχής ξεκινούν την Τρίτη 20 Φεβρουαρίου ώρα 19:00 και λήγουν την Παρασκευή 02 Μαρτίου 2018 και ώρα 24:00.

Μείνετε συντονισμένοι για περισσότερα νέα στο www.aop.gr.

 

Ιδιαίτερη φροντίδα έχει ληφθεί από τον Α.Ο.Π για την ασφάλεια αγωνιζομένων και θεατών και παρακαλούνται όλοι να υπακούουν στις οδηγίες ΚΡΙΤΩΝ και ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ.

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s