9ο Κλασσικό Ράλλυ Ελλάδας «Θανάσης Χαρμάνης» | 3 & 4 Μαρτίου στην Καλαμάτα


Για 9η συνεχή χρονιά οι δύο κορυφαίες λέσχες,  ΦΙΛ.Π.Α. και  Σ.Ι.Σ.Α. συνδιοργανώνουν  το  «Κλασσικό Ράλλυ Ελλάδας», που φέτος θα διεξαχθεί στις 3 και 4 Μαρτίου 2018 στην Πελοπόννησο και είναι αφιερωμένο στην μνήμη του «Μεγάλου Απόντα»,  Θανάση Χαρμάνη.

Πρόκειται για το πρώτο «Μεγάλο» Regularity Rally της χρονιάς, το οποίο προσμετρά στα Πρωταθλήματα των ΦΙΛ.ΠΑ και  Σ.Ι.Σ.Α. καθώς επίσης και στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Regularity της Ε.Ο. ΦΙΛΠΑ.

Όπως κάθε χρονιά, έτσι και φέτος, αναμένεται να συμμετάσχουν περισσότερες  από 60 πληρώματα με πολύ αξιόμαχα  ιστορικά αυτοκίνητα, σε κλασσικές «ειδικές» & απαιτητικές «απλές» διαδρομές στην ευρύτερη περιοχή της Πελοποννήσου (Ισθμός, Λεβίδι, Δημητσάνα, Καλαμάτα, Μάνη, Γεράκι, Κοσμάς, Λεωνίδιο, Ναύπλιο) με  διανυκτέρευση στην Καλαμάτα.

Δεκτά να συμμετάσχουν είναι  πληρώματα με ιστορικά αυτοκίνητα κατασκευής έως 31/12/1988 για τα οποία έχει εκδοθεί Πιστοποιητικό Αναγνώρισης FIVA ή FIA,  καθώς και αυτοκίνητα ιστορικού ενδιαφέροντος πού ανήκουν στην κατηγορία “potentially historic” της FIVA, κατασκευής 1/1/1989 – 31/12/1998.

Οι συμμετέχοντες έχουν το δικαίωμα επιλογής μεταξύ δύο κατηγοριών: της «Κόκκινης» κατηγορίας με ΜΩΤ έως 50 χιλιόμετρα και της «Πράσινης» κατηγορίας με ΜΩΤ έως 46 χιλιόμετρα σε επιλεγμένες «ειδικές» διαδρομές.

Στο «9ο Κλασσικό Ράλλυ Ελλάδας» θα ξεκινήσει και ο θεσμός που έχει προαγγελθεί με την προκήρυξη του Πρωταθλήματος Ε.Ο. ΦΙΛΠΑ, η νέα κατηγορία «Master Trophy». Στον συγκεκριμένο θεσμό «επί λόγο τιμής», θα συμμετάσχουν πληρώματα που ΔΕΝ θα χρησιμοποιούν ηλεκτρονικά όργανα, παρά μόνον τα «κλασσικά». Συγκεκριμένα το μόνο που επιτρέπετε να χρησιμοποιεί το πλήρωμα, είναι το κοντέρ του αυτοκινήτου και φυσικά το κλασσικό χειροκίνητο χρονόμετρο.

Το παράβολο συμμετοχής για διμελές πλήρωμα με διαμονή σε δίκλινο δωμάτιο ορίζεται στα 300€ για τα μέλη, και στα 320€ για τα μη μέλη. Για δηλώσεις συμμετοχής έως 12/2/2018, ώρα 21:00 υπάρχει μειωμένο παράβολο που ορίζεται στα 260€ για τα μέλη, και στα 280€ για τα μη μέλη.

Το παράβολο συμμετοχής περιλαμβάνει:
α) έξοδα & έντυπα του αγώνα,
β) μία διανυκτέρευση στο ξενοδοχείο «Elite» (http://elite.com.gr/en/)στην Καλαμάτα,
γ) συμμετοχή σε όλες τις εκδηλώσεις του αγώνα και στην δεξίωση απονομής επάθλων,
δ) ασφάλεια αστικής ευθύνης προς τρίτους.

Δήλωση Συμμετοχής

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s