Πανελλήνιο Πρώταθλημα Karting 2018 | Στη γραμμή της εκκίνησης


Τα αθλητικά σωματεία «Αγωνιστική Λέσχη Αυτοκινήτου» (ΑΛΑ) και «Artemis Auto Club» συνδιοργανώνουν τον αγώνα που θα ανοίξει την αυλαία του Πανελλήνιου Πρωταθλήματος Karting 2018, την Κυριακή 25 Φεβρουαρίου στην πίστα Kartodromo των Αφιδνών.

Στην τρίτη χρονιά αναγέννησης και ανέλιξης του θεσμού του Πρωταθλήματος Karting, και τρεις μήνες μετά από το συναρπαστικό φινάλε του Πρωταθλήματος του 2017, οι αγωνιζόμενοι του Karting επιστρέφουν στην πίστα της Αττικής για να αγωνιστούν στις κλασσικές κατηγορίες 60 Mini A & Β, Junior, Club, Senior, DD2, KZ2 και KZ3. Οι ελεύθερες και χρονομετρημένες δοκιμές, καθώς και όλοι οι προκριματικοί και τελικοί αγώνες, θα διεξαχθούν αποκλειστικά την Κυριακή 25/02.

Από φέτος, η δήλωση συμμετοχής στους αγώνες γίνεται αποκλειστικά μέσω του Συστήματος Διαδικτυακής Διαχείρισης Αγώνων (ΣΔΔΑ) της ΟΜΑΕ, στην ηλεκτρονική διεύθυνση http://www.e-omae-epa.gr. Δεν θα επιτρέπεται να εκκινήσει τον αγώνα αθλητής που δεν εμφανίζεται στη λίστα συμμετοχών του συγκεκριμένου αγώνα στο ΣΔΔΑ.

Οι δηλώσεις συμμετοχής λήγουν την Παρασεκυή 16 Φεβρουαρίου στις 24:00. Σε περίπτωση που ξεπεραστεί η ημερομηνία λήξης συμμετοχών και μέχρι την ημερομηνία λήξης των εκπρόθεσμων συμμετοχών στις 24:00, το ποσό που θα προκύπτει να πληρώσουν οι αγωνιζόμενοι θα είναι για το 2018 το ποσό του παραπάνω παραβόλου προσαυξημένο κατά 20%. Καμία συμμετοχή δεν θα είναι δυνατόν να δηλωθεί πέρα από το παραπάνω όριο των εκπρόθεσμων συμμετοχών.

Συμπληρωματικός Κανονισμός

Η Γραμματεία του αγώνα θα λειτουργεί μέχρι την Παρασκευή 23 Φεβρουαρίου 2018 στην οδό Βολανάκη 3 (ώρες 19:00-22.00) και στο τηλέφωνο 210.6923180. Την Κυριακή 25 Φεβρουαρίου 2018 θα λειτουργεί στην πίστα με τηλέφωνο 6944.368469. Οι αγωνιζόμενοι πρέπει να βρίσκονται σε συνεχή επαφή με τη Γραμματεία του αγώνα για να παραλαμβάνουν τα Δελτία Πληροφοριών.

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s