28ο ΑΤΤΙΚΟ ΡΑΛΛΥ | Όλα έτοιμα στη Φυλή του αγωνιστικού αυτοκινήτου


Μία εβδομάδα απομένει για τον πρώτο αγώνα της χρονιάς, το 28ο ΑΤΤΙΚΟ ΡΑΛΛΥ που διοργανώνει το αθλητικό σωματείο Α.Λ.Α. Πολλά γνωστά πληρώματα κάνουν ήδη αναγνωρίσεις στις Ειδικές Διαδρομές της Στεφάνης – Φυλής, που σημαίνει ότι θα υπάρξει μεγάλος συναγωνισμός. Οι Ειδικές Διαδρομές έχουν οριοθετηθεί και οι κάτοικοι των Δ.Ε. Δερβενοχωρίων και  Φυλής, είναι ενήμεροι και περιμένουν τον αγώνα με ανυπομονησία να διεξαχθεί στην τοπική τους κοινωνία.

Είναι ο πρώτος αγώνας για το 2018 και στο Κύπελλο Ράλλυ Ασφάλτου Νοτίου Ελλάδος, στο Κύπελλο Ράλλυ Ασφάλτου Ιστορικών και στο Ενιαίο Skoda ΣΟΑΑ 2018. Αποτελείται από δύο (2) Ειδικές Διαδρομές που επαναλαμβάνονται. Τη γνωστή και Κλασική Ειδική Διαδρομή Στεφάνη (Ε.Δ. 1 & 3), στην περιοχή «ΤΙΤΑΝ» και την Τεχνική Ειδική Διαδρομή Φυλής (Ε.Δ. 2 & 4), στην περιοχή της Φυλής.

Η εκκίνηση και ο τερματισμός του αγώνα θα γίνουν μπροστά στο Δημαρχείο Φυλής. Η ώρα εκκίνησης ορίζεται στις 10:30 π.μ. και η ώρα τερματισμού στις 14:42 μ.μ. Ο δρόμος των ειδικών διαδρομών θα κλείσει  στις 9:30πμ.

Τα αγωνιστικά αυτοκίνητα, αφού κάνουν τον πρώτο κύκλο (loop) των Ειδικών Διαδρομών «Ε.Δ 1 & 2», θα συγκεντρωθούν για ενδεχόμενες επισκευές σε ειδικά διαμορφωμένο χώρο (Service Park) επί της Λεωφόρου Φυλής. Κατόπιν, θα συνεχίσουν για το δεύτερο κύκλο των Ειδικών Διαδρομών «Ε.Δ. 3 & 4», όπου και θα τερματίσουν.

Για πρώτη φορα αθλητικό σωματείο αγώνων αυτοκινήτου, κάλεσε διακεκριμένα ονόματα που έχουν αφήσει ιστορία και έχουν «γράψει περγαμηνές» στον χώρο του μηχανοκίνητου αθλητισμού, για να βραβεύσουν τους νικητές του 28ου ΑΤΤΙΚΟ ΡΑΛΛΥ. Τα ονόματα των Ελλήνων «Θρύλων» θα είναι έκπληξη!

Road Book
Προσβάσεις Θεατών

 

Δηλώσεις Αντιδημάρχων των Δημοτικών Ενοτήτων:

Αντιδήμαρχος Φυλής Σπύρος Μπρέμπος

«Για εμάς, και ειδικά για εμένα προσωπικά ως Αντιδήμαρχος Τουρισμού και ως Αντιδήμαρχος της Ενότητας Φυλής, είναι σημαντικό να γίνονται αγώνες, όπως το 28οATTIKOΡΑΛΛΥ, έναν αγώνα με τέτοια βαρύτητα. Για αυτό και από την πρώτη στιγμή φρόντισα να ανοίξω τον δρόμο όσον αφορά το τυπικό κομμάτι του αγώνα.

Όταν συμβαίνουν τέτοιες δραστηριότητες, το μεγαλύτερο όφελος και το πιο ουσιαστικό, είναι για τους ίδιους τους δημότες της περιοχής. Το όφελος δηλαδή είναι που δημιουργείται ένας τέτοιος αγώνας. Οι άνθρωποι βλέπουν πράγματα που είναι ουσιαστικά, γεννιούνται ιδέες και ειδικά στους νέους ανθρώπους…

Ένας από τους στόχους της τουριστικής προβολής ενός τόπου είναι οι δραστηριότητες. Να πραγματοποιεί δηλαδή αθλητικές δραστηριότητες, ώστε να συγκεντρώνει ένα πραγματικά ποιοτικό κοινό σαν το δικό σας. Εννοώ τους ανθρώπους που «τρέχουν» πίσω από το αγωνιστικό αυτοκίνητο για να το δουν, να το παρακολουθήσουν, να το απολαύσουν…

«Καλώς ήρθατε στη Φυλή, στη φυλή του αυτοκινήτου». Το σύνθημα, το logo που βγάζουμε προς τα έξω ως Φυλή είναι «επιλέγω Φυλή». Και εμείς εδώ στη Φυλή έχουμε πάρα πολλές φυλές: Έχουμε τη φυλή της αναρρίχησης , της ορειβασίας, του εκκλησιαστικού τουρισμού, του κλασικού τουρισμού, των φυσιοδιφών, των ποδηλατών και φυσικά του αυτοκινήτου. Οπότε, «σας καλωσορίζουμε στη Φυλή, στη Φυλή του Αγωνιστικού Αυτοκινήτου». Σας εύχομαι καλό αγώνα και καλό τερματισμό!»

Αντιδήμαρχος Δερβενοχωρίων Νίκος Πέτρου

«Οποιαδήποτε εκδήλωση γίνεται στον τόπο μας είναι σημαντικό γεγονός. Από εμένα οι διοργανωτές του αγώνα έχουν αμέριστη συμπαράσταση. Παλιότερα είχαμε τακτικά ράλλυ στην περιοχή μας και το αγαπούσε ο κόσμος.  Είναι σίγουρο ότι θα υπάρξει προβολή του τόπου μας, καθώς θα έρθει κόσμος στην περιοχή. Πολλοί άνθρωποι δεν ξέρουν τα χωριά μας και ο αγώνας θα δώσει την ευκαιρία σε αυτούς να τα γνωρίσουν. Θα είμαστε όλοι εκεί να τους καλωσορίσουμε.

Καλό είναι μέσα στην κρίση που περνάμε, να μην σταματήσουν οι αγώνες και ό,τι έχει σχέση με δραστηριότητες αθλητικές, πολιτιστικές κτλ. Να προσπαθήσουν με μικρότερα έξοδα, μικρότερο κόστος να γίνονται αγώνες, διότι είναι πολύ σημαντικοί. Τα τελευταία χρόνια είμαστε σε μια μιζέρια και έχουμε σταματήσει τα πάντα, ενώ μπορούμε.. Πρέπει να γίνονται τέτοιοι αγώνες όπως το 28ο ΑΤΤΙΚΟ RALLY που διοργανώνει η Α.Λ.Α.»

Ο Μέγας Υποστηρικτής του αγώνα είναι τα “Ottica Δανδουλάκης” η μεγαλύτερη εταιρεία οπτικών στην Ελλάδα. Ο αγώνας υποστηρίζεται και από την εταιρεία “ASC ENERGY”, η οποία ειδικεύεται στην διαπραγμάτευση εμπορικών συμφωνιών αργού πετρελαίου.

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s