2ο Underground PMS | 4 Μαρτίου 2018


.Η ΦΙΛΜΠΑ (Φίλοι Μηχανοκίνητου Αθλητισμού Πάτρας), ανακοίνωσε την διοργάνωση του 2oυ Underground PMS, την Κυριακή 04 Μαρτίου 2018 στο 2ο υπόγειο Parking της VesoMare.

Μετά την επιτυχία της πρώτης εκδοχής το 2017 στον ίδιο χώρο, με αφορμή την συμπλήρωση των 20 χρόνων από την ίδρυση της ΦΙΛΜΠΑ, ο κόσμος της μηχανοκίνησης έθεσε ως στόχο την καθιέρωση και αυτής της Εκδήλωσης. Το 2ο  UNDERGROUND PMS θα δώσει μια άλλη πνοή στον χώρο της βελτίωσης, με την στατική παρουσίαση  ιδιαίτερων οχημάτων που το κοινό θα μπορεί να απολαύσει εντελώς δωρεάν.

Στο 2ο UNDERGROUND PMS, μπορούν να δηλώσουν ενδιαφέρον όλα τα αυτοκίνητα στην Οργανωτική Επιτροπή και να επιζητήσουν την μαγική πρόσκληση Συμμετοχής, αφού ο αριθμός των συμμετεχόντων είναι περιορισμένος.

Στόχος και σκοπός της Εκδήλωσης είναι η αναβάθμιση της οδηγικής παιδείας του συνόλου, η διάδοση του Ήθους και του Πολιτισμού σε σχέση με τον Μηχανοκίνητο Αθλητισμό αλλά και η ανάπτυξη της Τουριστικής κίνησης της περιοχής.

Η Οργανωτική Επιτροπή της ΦΙΛΜΠΑ εκφράζει τις ιδιαίτερες ευχαριστίες της για την υποστήριξη και την βοήθεια πουπαρέχει η VESO MARE Πάτρας.

Το 2ο UNDERGROUND PMS είναι αφιερωμένο στην μνήμη του Αλκίνοου Βαρσάκη.

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s