Επιστολή τοποθέτησης ΑΛΑ μετά την αναβολή του Αττικού Ράλλυ


Διαβάστε την συνημμένη επιστολή που ανακοίνωσε το Σωματείο Α.Λ.Α. με απόφαση του Δ.Σ. σχετικά με την Αναβολή του 28ο Αττικού Ράλλυ, που θα διεξαγόταν το Σάββατο 24 Φεβρουαρίου 2018 και των γεγονότων που ακολούθησαν.

ALA_logo

” Το Δ.Σ. της Αγωνιστικής Λέσχης Αυτοκινήτων Α.Λ.Α. παρακολουθεί τα γεγονότα του Μηχ. Αθλητισμού, το κλίμα έντασης που επικρατεί και τις συνεχείς αναβολές αγώνων όλων των θεσμών. Προς ενημέρωση των φίλων του αθλήματος και των αθλητών ιδιαίτερα, η Αγωνιστική Λέσχη Αυτοκινήτου Α.Λ.Α. θα ήθελε να επισημάνει τα κάτωθι:

Στα πλαίσια της δημοσιογραφικής δεοντολογίας, ναι μεν οι δημοσιογράφοι είναι ελεύθεροι να σχολιάζουν τα τεκταινόμενα του χώρου κατά βούληση, αλλά παράλληλα κάποιοι από  αυτούς πλήττουν το χώρο, όταν αδίκως δημιουργούν αντιπαλότητα μεταξύ των αθλητικών σωματείων.

Αξιοσημείωτη και παραδειγματική είναι και η οικειοθελής βοήθεια για την οργάνωση του ΑΤΤΙΚΟΥ RALLY που μας παρείχαν από την πρώτη στιγμή τα σωματεία ΕΛΛΑΔΑ, ΑΣΜΑ, ΑΣΣΟΑ και STARTLINE.

Η Αγωνιστική Λέσχη Αυτοκινήτων Α.Λ.Α. δηλώνει πως δεν συμμετείχε ποτέ στην δημοσίευση τέτοιων σχολίων, σεβόμενη τον μηχανοκίνητο αθλητισμό και τους αθλητές της.

Σας ευχαριστούμε πολύ.

Για την Α.Λ.Α.

Το Διοικητικό Συμβούλιο “

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s