Οι Συμμετοχές – Χάρτης – Ωράρια του ΡΑΛΛΥ ΑΧΑΙΟΣ στην Πάτρα


22 πληρώματα θα αναμετρηθούν στις δύο επαναλαμβανόμενες Ειδικές Διαδρομές του 40ου Ράλλυ Αχαιός αυτό το Σαββατοκύριακο στην περιοχή της Πάτρας.

Ο αγώνας Ράλλυ που διοργανώνει ο Α.Ο.Π. το Σάββατο και την Κυριακή 10-11 ΜΑΡΤΙΟΥ 2018 θα έχει ως κέντρο την πόλη της Πάτρας και θα διεξαχθεί σε διαδρομές πολύ κοντά σε αυτή.

rally achaios 2018 afisa
Ο αγώνας περιλαμβάνει 2 επαναλαμβανόμενες ειδικές διαδρομές.
Η πρώτη είναι το ανηφορικό στην αρχή και τεχνικό μετά την μέση του ¨Σαλμενίκο¨, και η δεύτερη είναι η ειδική διαδρομή ¨Αργυρά¨, δηλαδή η πασίγνωστη ανάβαση Πιτίτσας με κατηφορική φορά.
Το Σάββατο 10 Μαρτίου και ώρα 19:30 θα δοθεί από την πλατεία Β. Γεωργίου ‘Α στην Πάτρα η πανηγυρική εκκίνηση των αυτοκινήτων.

Την Κυριακή 11 Μαρτίου 2018 και ώρα 09:00 θα δοθεί η εκκίνηση στο πρώτο πλήρωμα από την Προβλήτα των ferry boat στο Ρίο με προορισμό την πρώτη ειδική διαδρομή και ο Τερματισμός του αγώνα θα γίνει στις 14:36 στην πλατεία Β. Γεωργίου Ά στην Πάτρα.

 

Ο αριθμός των συμμετοχών συμβαδίζει με τα στάνταρ της εποχής που διανύουμε , και έτσι 22 πολλά υποσχόμενα πληρώματα από όλες τις κατηγορίες θα ριχθούν στην μάχη με το χρονόμετρο.

 

Παρακαλούνται οι φίλοι θεατές να συμμορφώνονται με τις οδηγίες που θα βρούν μέσα στο έντυπο των συμμετοχών για να παρακολουθήσουν τον αγώνα με ασφάλεια. Επίσης τους παρακαλούμε να υπακούουν στις οδηγίες των υπεύθυνων Κριτών και της Αστυνομίας.

symmetoxes achaios 2018

xarths-axaios-2018

wrario

 

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s